Hlavní obsah

KPMG je druhým nejatraktivnějším zaměstnavatelem v ČR

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studenti vysokých škol v České republice vybírali společnosti, ve kterých by po skončení studií chtěli pracovat. Společnost KPMG Česká republika obsadila v průzkumu největší světové studentské organizace AIESEC v kategorii The Most Desired Company (Nejžádanější společnost) 2015 druhé místo hned za společností Google. V regionálním kole v oblasti hlavního města Prahy pak byla dokonce první.

Foto: archiv KPMG

KPMG působí na českém trhu již 25 let.

Článek

„Získané ocenění je pro nás závazkem, abychom nejen studentům, ale všem našim zaměstnancům nadále nabízeli zajímavé pracovní výzvy a příležitosti, podpořili je v jejich kariérním růstu a zároveň jim poskytli zázemí velké korporace v podobě vstřícné firemní kultury, kontinuálního vzdělávání a množství zaměstnaneckých výhod,“ komentuje úspěch firmy Jan Žůrek, řídící partner společnosti KPMG Česká republika.

Pružná pracovní doba se cení

Z průzkumu společnosti AIESEC ČR mezi českými vysokoškoláky dále vyplynulo, že až 70 % studentů upřednostňuje flexibilní pracovní dobu. Právě výsledky těchto průzkumů KPMG zohledňuje. „Díky zpětné vazbě jsme takto zavedli mimo jiné možnost práce z domova či zmíněnou flexibilní pracovní dobu,“ říká Hana Velíšková, ředitelka oddělení Human Resources KPMG Česká republika.

Přátelská firemní kultura

KPMG působí na českém trhu již 25 let a svým zaměstnancům nabízí široké možnosti rozvoje včetně prestižních profesních certifikací a zahraničních stáží. Avšak důvodů, proč je společnost pro studenty zajímavým zaměstnavatelem, vidí Velíšková více. „Jsme aktivní v oblasti společenské odpovědnosti, a to jak vůči zaměstnancům, tak ve vztahu k životnímu prostředí – různými projekty podporujeme i jednotlivé neziskové organizace. Víme, že studenti kladně hodnotí také naši otevřenou a přátelskou firemní kulturu. Pracujeme týmově, všichni si tykáme a pořádáme řadu akcí, ať už sportovních nebo společenských,“ uzavírá Velíšková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám