Hlavní obsah

Hospodářská komora podporuje vzdělávání podnikatelů

Novinky, kil

Vzdělávací program MBA zaměřený na potřeby časově zaneprázdněných začínajících podnikatelů a podnikatelek připravily společně Hospodářská komora České republiky (HK ČR) a americká LIGS University. Absolventi programu se díky specializovaným workshopům a seminářům zdokonalí v dovednostech, které jsou důležité pro jejich rozvoj v oblasti podnikání.

Foto: Profimedia.cz

Během studia Interactive Online MBA absolvuje každý účastník celkem 12 předmětů a 3 odborné semináře.

Článek

„Hospodářská komora ČR vycházejíc ze svého poslání iniciovala vznik speciálního programu MBA zaměřeného na potřeby podnikatelů a podnikatelek. Program připravený ve spolupráci s americkou LIGS University je v českém jazyce a zahrnuje i praktické workshopy z oblastí tvorby a inovace podnikatelského záměru, účetnictví a legislativy, tedy z oblastí velmi důležitých pro podnikání,“ prohlásil Petr Kužel, prezident HK ČR.

Během jedno až dvouletého studia Interactive Online MBA absolvuje každý účastník celkem 12 předmětů a 3 odborné semináře.

Studium je časově flexibilní

Pavel Makovský, Managing partner LIGS University k tomu dodává: “Jsme velmi rádi, že jsme ve spolupráci s HK ČR vyvinuli a uvedli na trh novou specializaci programu MBA, která je navíc zakončena získáním titulu MBA z americké univerzity. Jednotlivé části této nové specializace již byly otestovány při vzdělávacích akcích, které byly v minulosti pořádané LIGS University pro podnikatele a podnikatelky působící na území ČR. Výhodou studia je jeho časová flexibilita a možnost zahájení kdykoliv a odkudkoliv. Interaktivní online forma studia navíc šetří čas i peníze studujících.“

Závěrečná práce z oblasti podnikání

Mezi předměty studia patří management, lidské zdroje, marketing, finance, projektové řízení, strategické řízení, inovativní podnikatelské modely, obchodní právo, pracovní právo, účetnictví, E-business a plánování IT. Jednotlivé předměty jsou zakončeny zpracováním seminární práce a absolvováním e-learningového testu, celý program je zakončen zpracováním závěrečné práce na téma z oblasti podnikání studentů.

Podmínkou VŠ nebo SŠ vzdělání s praxí

Podmínkou pro zařazení do programu Interactive Online MBA pro podnikatele a podnikatelky je znalost českého či slovenského jazyka a vysokoškolské vzdělání 2. stupně či středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkoušku s manažerskou praxí.

„Na realizaci programu se podílejí tutoři, kteří jsou odborníky z praxe a mohou tak účastníkům předat maximum svých praktických zkušeností a poznatků. I proto jsem přesvědčen, že nový program bude velmi efektivní a podnikatelům a podnikatelkám pomůže v jejich rozvoji,“ zdůraznil Petr Kužel.

Reklama

Výběr článků

Načítám