Hlavní obsah

Mobilní Email umí pracovat s více účty. Stačí jednou kliknout

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala vylepšenou verzi své mobilní aplikace Email pro zařízení s operačním systémem Android. Ta nově umožňuje lidem procházet poštu z více e-mailových účtů na jediné kliknutí. Stejně snadné je i přidávat další poštovní schránky.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz Email umí pracovat s více poštovními schránkami na jedno kliknutí.

Článek

Aktualizace aplikace Seznam.cz Email přináší všem lidem, kteří využívají více emailových schránek, možnost přepínat mezi nimi v rámci jediného přihlášení. Odpadá jim tak nutnost neustálého kolotoče odhlašování a přihlašování,“ uvedl David Finger, produktový manažer Seznam.cz Emailu.

Přidat nový účet je možné snadno prostřednictvím nabídky Složky v levém horním rohu. Přidaný účet se následně zobrazí ve výpise po levé straně, jak je vidět na obrázku výše. Přepínat mezi jednotlivými poštovními schránkami je možné vždy pouhým kliknutím na jednu z nich. Ta aktivní je vždy označena tučně.

„Všechny účty zůstanou samozřejmě propojené i v případě, že se člověk z aplikace odhlásí. V okamžiku, kdy dorazí email na libovolnou z propojených schránek, zobrazí se v telefonu notifikace tak, jak jsou lidé zvyklí dosud. Notifikace je společná pro všechny účty. Zbývající funkce, jako je možnost stažení všech emailů do off-line režimu či zabezpečení aplikace PIN kódem, zůstávají beze změny,“ konstatoval Finger.

Práce s více účty je zatím k dispozici v aplikaci Seznam.cz Email pro Android. „Práce na aktualizaci pro iOS a Windows Phone už finišují a jejich příznivci budou moci spravovat všechny účty na jednom místě již brzy,“ uzavřel produktový manažer Seznam.cz Emailu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám