Hlavní obsah

Apple bude po Vánocích rozdávat uživatelům dárky zadarmo

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako každý rok bude i letos společnost Apple svým uživatelům rozdávat dárky zadarmo. V rámci akce 12 Days of Gifts (12 dní dárků) nabídne americký počítačový gigant po dobu téměř dvou týdnů zdarma ke stažení vybrané aplikace, skladby a videoklipy.

Foto: Apple

Aplikaci 12 Days of Gifts je možné stahovat již nyní prostřednictvím iTunes.

Článek

Akce startuje 26. prosince 2013 a ukončena bude 6. ledna 2014. Získat od Applu dárky zadarmo může každý, kdo si do svého přístroje s logem nakousnutého jablka nainstaluje aplikaci nazvanou 12 Days of Gifts. Stahovat ji je možné již nyní prostřednictvím iTunes.

„Každý den bude  v aplikaci dostupný jeden dárek. Na jeho stažení budete mít čas vždy od půlnoci po celý den,“ uvedli zástupci Applu s tím, že vždy po uplynutí 24 hodin se stane odkaz na stažení dárku nefunkční.

Jaké konkrétní dárky budou letos nabízeny, zástupci Applu neprozradili. Aplikace 12 Days of Gifts je dostupná pro chytré telefony iPhone, počítačové tablety iPad a multimediální přehrávače iPod Touch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám