Hlavní obsah

Chytrá Lištička od Seznamu nabízí nový vzhled a snadnější ovládání

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz uvolnila zdarma ke stažení třetí generaci Lištičky, která je určena pro osmou a devátou generaci webového prohlížeče Internet Explorer. Šikovný doplněk nabízí zjednodušené ovládání, lepší práci s e-mailem a nový design.

Foto: Novinky

Lištička

Článek

„Změnou prošel celkový design a nastavení. To je nyní mnohem přehlednější a uživatelům nabízí rychlé přizpůsobení Seznam.cz Lištičky přesně jejich potřebám. Hlavními výhodami oproti minulým verzím je přemístění prvků do prostoru vpravo nahoře, kde jsou nejen lépe vidět, ale zároveň nechávají mnohem více prostoru pro samotnou stránku,“ uvedl produktový manažer Seznamu Alexander Semerenko.

Foto: Seznam.cz

Lištička

Podle něj je také v nové verzi výrazně jednodušší práce s e-maily. „Jakmile se uživatel přihlásí na domovské stránce Seznam.cz, už se nemusí o nic starat a Seznam.cz Lištička ho automaticky bude upozorňovat na všechny nové zprávy, i když se zrovna bude nacházet na jakékoliv jiné webové stránce. Toto nastavení se samozřejmě kvůli bezpečnosti maže s uzavřením prohlížeče,“ konstatoval Semerenko.

Foto: Seznam.cz

Lištička

Aktuálně je možné třetí generaci Lištičky stahovat v beta verzi, finální by měla být k dispozici v dohledné době. „Své poznatky ze zkoušení či další nápady nám mohou uživatelé nechávat na našem fóru,“ dodal produktový manažer Seznamu.

Stahovat Lištičku je možné zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám