Hlavní obsah

První ohebný mobil uvede Samsung na trh v září

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Samsung oficiálně potvrdila příchod svého ohybného a skládacího chytrého telefonu Galaxy Fold. Ten se po problémech objeví na pultech obchodů zkraje nového školního roku, tedy v září. Informovali o tom zástupci jihokorejské společnosti.

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Článek

Problémy řešil jihokorejský elektronický gigant ještě předtím, než se Galaxy Fold začal oficiálně prodávat. Nejprve tento futuristický telefon dostali recenzenti z různých světových médií, kteří takřka okamžitě informovali o problémech.

Ty se týkaly obrazovky a její nefunkčnosti. Buď se obraz přestal v určitých částech displeje úplně zobrazovat, nebo dotyková vrstva nereagovala korektně na přítlaky prstů. Ukázalo se, že obrazovka je velmi náchylná na poškození i při šetrném zacházení. Právě proto jihokorejský elektronický gigant uvedení modelu Galaxy Fold také odložil.

Změna nastala nyní, kdy jsou údajně všechny mouchy vychytány. V září by se měla novinka od jihokorejského elektronického gigantu prodávat zhruba za 50 000 Kč.

Poničený Samsung Galaxy Fold

Co umí Galaxy Fold?

Novinka od společnosti Samsung má dva displeje – na vnější a vnitřní straně. Ten vnitřní není jenom ohebný, lze jej úplně přehnout. Galaxy Fold se otevírá hladce a přirozeně jako kniha a zavřít jej lze do zcela ploché a kompaktní podoby, což stvrdí uspokojivé zacvaknutí.

Při používání aplikací je možné rozbalením přístroje hladce přejít z menšího na větší displej. Uživatelé mohou navíc brouzdat po internetu, sledovat média, být ve spojení a plnit několik úkolů naráz, aniž by jim cokoli uniklo, protože mohou současně na větším displeji používat tři aktivní aplikace.

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám