Hlavní obsah

Nejlevnější Nokia s Windows se nabízí za ještě nižší cenu, než se čekalo

Novinky, mif

Už příští pátek by se měl začít prodávat nový chytrý telefon Nokia Lumia 610, který je vybaven operačním systémem Windows Phone. Výrobce už minulý týden avizoval, že cena novinky bude startovat na šesti tisících Kč. Podle nákupního rádce Zboží.cz je ale možné novinku koupit v rámci předprodeje ještě o tisícovku levněji. Navíc není vyloučeno, že příští týden ceny po uvedení na trh ještě klesnou.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 610

Článek

Nejlevněji jde aktuálně model Lumia 610 koupit za 4999 korun. Přes dvě desítky obchodů pak novinku nabízí ve čtyřech různých barevných kombinacích za cenu okolo pěti a půl tisíce. Najdou se ale i prodejci, kteří si přístroj cení na více než sedm tisíc korun.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 610

Srdcem nové Lumie je jednojádrový procesor Qualcomm Snapdragon S1 7227A taktovaný na 800 MHz, který má k dispozici 256 MB operační paměti. V pořadí třetí finský telefon, který je místo tradičního Symbianu vybaven platformou Windows Phone 7.5, nabídne 3,7palcový dotykový displej s rozlišením 480 x 800 obrazových bodů.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 610

Ve výbavě novinky nechybí ani WiFi, Bluetooth či vestavěný fotoaparát s rozlišením pět megapixelů. Kapacita vestavěné paměti je 8 GB a nelze ji dále rozšiřovat pomocí paměťových karet jako u některých konkurenčních přístrojů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám