Hlavní obsah

MWC 2019: Největší mobilní veletrh klepe na dveře

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barcelona

Příští týden v pondělí oficiálně odstartuje největší veletrh mobilních technologií na světě Mobile World Congress (MWC 2019). Konat se bude tradičně ve španělské Barceloně, první novinky odhalí nicméně výrobci už tento víkend.

Foto: MWC

Ilustrační foto

Článek

MWC 2019 odstartuje oficiálně v Barceloně v pondělí 26. února, přičemž brány výstaviště budou otevřeny až do čtvrtka 1. března.

První tiskové konference jednotlivých výrobců jsou v rámci veletrhu naplánovány už na víkend. Velmi očekávané jsou například tiskové konference společností LG a Huawei, oba výrobci by totiž na svých akcích měli odhalit stěžejní modely pro nadcházející měsíce.

Zmiňované podniky samozřejmě nebudou na akci samy. Do Barcelony se totiž sjedou tisíce výrobců prakticky ze všech koutů světa. Novinek tak bude k vidění doslova několik stovek. Řeč je například o nejrůznějších doplňcích, pouzdrech, powerbankách, klávesnicích a externích úložištích. Nouze nebude ani o nositelnou elektroniku.

Novinky.cz budou o těch nejzajímavějších inovacích z veletrhu MWC v průběhu celého příštího týdne informovat.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám