Hlavní obsah

Tvůrci hitu Clash of Clans chystají novou mobilní hru

Novinky, mif

Společnost Supercell, která se proslavila především mobilní hrou Clash of Clans, se chystá v prosinci uvést svou novou mobilní hru Brawl Stars. Aby hráče tvůrci nalákali, zveřejnili první ukázku z připravovaného titulu.

BEZ KOMENTÁŘE: Brawl StarsVideo: archív tvůrců

 
Článek

Stejně jako Clash od Clans a také další populární titul z dílny Supercellu Clash Royale bude i chystaná novinka sázet na multiplayerový režim, tedy na spolupráci více hráčů najednou. Ukázku naleznete v úvodu tohoto článku.

Detaily o samotné hře se ale zatím tvůrci snaží držet pod pokličkou, a to navzdory tomu, že v některých zemích je tento titul již v rámci testování dostupný.

Celosvětový start je naplánován na prosinec, už nyní se mohou nicméně uživatelé registrovat na stránkách Supercellu a získat přednostní přístup k testovací verzi.

Rychlá on-line akce

Co se samotné hry týče, zveřejněná ukázka dává jasně najevo, že půjde opět o rychlou akci, kdy hráči budou měřit síly v různých zápasech. Jeden takový by měl trvat maximálně pár minut.

Lze očekávat, že stejně jako tituly Clash of Clans a Clash Royale bude i chystaná novinka nabízena jako free-to-play titul. Půjde tedy o bezplatnou hru, za jejíž stažení nezaplatí hráči ani korunu.

Upoutávka na hru Clash of ClansVideo: Supercell

Skutečné peníze smění za virtuální

Supercell dává nicméně hráčům možnost směnit skutečné peníze za ty virtuální. Za ty si pak lidé zpravidla mohou rychleji vylepšit postavy, auta nebo klidně i budovy ve hře, a získat tak cennou konkurenční výhodu nad ostatními hráči.

Přesně na tomto principu staví i tituly Clash of Clans a Clash Royale, které se v posledních letech pravidelně umisťují na předních příčkách nejoblíbenějších mobilních aplikací.

Herní studio Supercell nicméně nabízí také další tituly, které tak úspěšné nejsou. Jde o bezplatné hry, jako jsou Hay Day, Boom Beach, Battle Buddies, Pets vs Orcs či Spooky Pop.

Clash Royale: Enter the Arena

Reklama

Výběr článků

Načítám