Hlavní obsah

Populární hra Monopoly i jako videohra

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejoblíbenějších deskových stolních her na světě dostala nový párty formát pro videoherní platformy příští generace. Spolu s novou verzí deskové předlohy vyjde videohra na podzim letošního roku. První ze série videoher budou určeny pro konzole Wii a Xbox 360. Samozřejmě nebudou chybět ani verze pro Playstation či mobilní telefony.

Článek

Multiplatformová videohra Monopoly vychází z dlouho očekávané deskové hry společnosti Hasbro Monopoly here & now: The World Edition. V současnosti je vydání videoher Monopoly stanoveno na letošní podzim, souběžně se světovou premiérou své deskové předlohy. Videohry Monopoly slibují zcela nové podání nadčasové klasiky s jednoduchým herním systémem pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností.

Monopoly již na podzim

Digitální edice her přináší simultánní mód až pro čtyři hráče, který zajistí, že se do hry zapojí úplně každý a celá rodina si tak společně užije spoustu zábavy. Rychlejší herní systém odstraňuje zbytečné prostoje a umožňuje hráčům procházet a skupovat některé z nejznámějších měst a pamětihodností z celého světa.

Rodinní příslušníci mohou plnit své cestovní pasy a pokoušet se odemknout nové herní desky nebo se vzájemně vyzvat k duelům v zábavných interaktivních minihrách, jako je například útěk z vězení a zmizení s celým lupem. Zahrát si můžete i v offline módu pro jednoho nebo více hráčů.

:. Oblíbená desková verze hry Monopoly má však stále své neutuchající kouzlo.

„EA uchopila základní herní schéma Monopoly a představila jej v dosud nepoznané formě,“ říká Chip Lange, viceprezident a generální manažer vydavatelství EA Casual. „S tímto dynamickým přístupem ke klasickým deskovým hrám firmy jsme zrychlili tempo hry, přidali nové interaktivní miniherní sekvence a integrovali multiplayer, aby se z hry Monopoly mohla stát nikdy nekončící párty pro celou rodinu.“

„Fanoušci Monopoly na celém světě se mohou těšit na opravdu vzrušující podzim,“ říká Mark Blecher, generální manažer divize digitálních médií a her Hasbro. „EA odvedli při přepracování nejpopulárnější deskové hry na světě skvělou práci, když zůstali věrni tradičnímu hernímu schématu, které si zamilovaly milióny zákazníků, a současně přidali nová digitální překvapení, možná jen v interaktivním světě. Házení kostkou a její předávání už nikdy nebude stejné.”

Jde to i zadarmo

Ekvivalenty deskové hry Monopoly v elektronické podobě však nalezneme již nyní volně dostupné na internetu. Aniž byste museli stahovat jakýkoliv software do počítače, můžete si zahrát oblíbenou deskopovou hru přímo na stránkách výrobce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám