Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Wormux – Worms trochu jinak

Novinky, Radovan Blažek

Představovat zkušenějším hráčům legendu jménem Worms by bylo nošením dříví do lesa. Dnes tady máme jejich povedený remake.

Článek

Protože je Wormux vyvíjen pod GPL licencí, jako logickou náhradu malých červíků tu najdeme tučňáky. A nejen je, také lišky, medvědy a další roztomilá zvířátka. Princip však zůstává tentýž: pomocí rozličných zbraní vyhladit v dvojrozměrném světě členy ostatních týmů.

:. Wormux

Prostředky, s jakými přitom můžete počítat, se od původních verzí příloiš nezměnily. Stále můžete počítat s bazukami a granáty coby základní výbavou, nechybí ani šílenosti v podobě běhajících a následně vybuchujících zvířat, stejně tak jako nástroje pro stavbu konstrukcí nebo přesun. I nejrůznější bonusy padající na padácích z nebe zůstaly zachovány.

:. Wormux

Co lze však označit za největší nedostatek hry (anebo alespoň její současné verze), je nepřítomnost umělé inteligence, která by ovládala nepřátelské týmy. Správnou zábavu si tak užijete pouze v případě, že si k počítače seženete spoluhráče. Pokud takovou možnost máte, pak rozhodně neváhejte.

:. Wormux

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám