Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: The Kiwi’s Tale – zachraňte ptáky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi nejlepší freewarové hry patří ty starší uvolněné k volnému šíření a pak předělávky dřívějších herních pecek. Právě s jednou takovou nyní máme tu čest a věřte, že je o co stát.

Článek

Příběh je jednoduchý, ale to v plošinovkách vůbec ničemu nevadí. Jako poslední neuvězněný pták kiwi musíte najít a osvobodit všechny své druhy. Stejně jako obvykle se to může zdát na první pohled jednoduché, leč situace se záhy zkomplikuje.

:. The Kiwi’s Tale

V první řadě vám budou v cestě stát nepřátelé. Ti jsou skutečně roztodivní, takže vás po chvíli nepřekvapí ani ovce s raketometem a jiná podobná překvapení. Intenzita jejich výskytu je navíc dosti silná, prakticky se nestane, abyste se na nějaké obrazovce ocitli sami, a měli tak možnost začít se nudit.

Co však má ještě větší vliv na výbornou hratelnost je široké spektrum pohybů, které kiwi zvládne. Normální běhání a skákání patří jen mezi základ, ta správná legrace přichází až s použitím letadel, balónů anebo při plavání a potápění se.

:. The Kiwi’s Tale

Prakticky tak nenajdeme nic, co by se dalo hře vytknout. Vše odsýpá ve svižném tempu a není to ani příliš obtížné, ani jednoduché. Pro milovníky plošinek je to jasná volba, pro ostatní příjemné rozptýlení.

DOWNLOAD, homepage, 22.2 MB, 8/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Uforia – let vesmírem

Další vesmírná střílečka? Omyl, v této hře nepadne jediný výstřel, přesto však půjde o život v každé chvíli. Pilotovat létající talíř a do ničeho přitom...

Výběr článků

Načítám