Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Saw: Hra o přežití - herní horor

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivcům hororů není potřeba film, kterým byla dnešní hra inspirována, nijak zdlouhavě představovat. Zajímá vás, jak se povedlo převedení na obrazovky počítačů?

Článek

Milovníkům hororů přijde určitě název této hry povědomý. A jakpak by ne - jak první díl, tak všechna jeho pokračování vyvolala značný ohlas. Ponechme teď stranou, jestli je nahrazení nějaké složitější zápletky hektolitry krve tím správným postupem, jak natočit působivý horor a podívejme se raději na hru, která na jeho motivy vznikla.

Bohužel i zde by autoři mohli na zápletce ještě trochu víc zapracovat. Většina hádanek, na které při své krátké pouti narazíte, působí triviálně. A přitom je koncept se dvěma herními postavami velice slibný a dalo by se z něj rozhodně vytěžit více, než je předvedeno.

Můžete se alespoň kochat působivou grafikou, které se opravdu dobře podařilo přiblížit vyznění filmu a jeho děsivé atmosféře. Co ale naplat, samo o sobě to hru dobrou neudělá.

DOWNLOAD, homepage, 6.7 MB, 5/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám