Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mirror Lied – v prázdném domě

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Našla by se omšelejší zápletka pro adventuru než ta, že se probudíte v neznámém domě, jen v náznacích si pamatujete, co se stalo a snažíte se dobrat pravdy? Ale i tak si nás podobné hry získávají znovu a znovu.

Článek

Když si ke všemu výše popsanému přidáte malou holčičku jako hlavní postavu a jejího plyšového méďu, pak celá hra dostane lehce hororový nádech.

Hlavní kulisou je zde totiž potemnělý dům, který v sobě skrývá spoustu tajemství, jež musíte postupně odhalovat. Nejčastěji tím způsobem, že bude zkoušet kombinovat jednotlivé předměty, hledat klíče a vůbec všechno, co byste v tomto druhu her čekali.

Hra má bohužel jednu velkou slabinu, a to je její délka. Sotva se dostanete do herního systému a jste vnitřně naladěni na nějaké dlouhé dobrodružství se zajímavou zápletkou a nečekanými zvraty, hra končí. A to je velká škoda, protože její potenciál je o mnoho vyšší.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Orblitz – prostorová logika

Máte rádi hry, které nejenom prověří vaši schopnost přemýšlet nad problémy, ale také se orientovat v prostoru pod časovým tlakem? Tak pak je pro vás tento...

Výběr článků

Načítám