Hlavní obsah

HRA: Zombie Smasher X - zabijte je všechny

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všem zájemcům o intelektuálně nenáročnou hru pro odreagování nabízím pobíjení nemrtvých ve větším než malém množství. Nesmíte se ovšem štítit krve, tou se zde opravdu nešetřilo.

Článek

Jak už bylo naznačeno v úvodu, nebude se od vás očekávat žádné velké mentální úsilí proto, abyste byli schopni hru dokončit. Stačí pouze vědět tolik, že se na následující obrazovku můžete přesunout až v případě, kdy je ta stávající plně vyčištěna od monster. Používat k tomu můžete údery rukou, kopy a na svoji obranu máte ještě skoky.

Že při tom nebude nouze o krev je nasnadě. Ale nebude to žádná tenká stružka tekoucí z nosu - mnohdy to bude vypadat jako kdyby v krevní bance vybuchla bomba.

Bohužel s tím bude poněkud kontrastovat prázdnost prostředí, v němž se budete pohybovat. Časem to může v kombinaci se stále stejnými monstry způsobit mírné znudění. Ale takový už je život.

DOWNLOAD, homepage, 5 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: bugAbOO - akce ve fantazijním světě

Loňský ročník Becherovka Game je už dávno za námi, přesto o sobě dává pořád znát. Třeba velice zdařilou akcí s poněkud podivným názvem, která vás uchvátí...

HRA: Pluto Strikes Back - pomsta zhrzené planety

Může se to zdát neuvěřitelné, ale vyškrtnutí Pluta ze seznamu planet se odrazilo i na herní scéně. Máte tak jedinečnou možnost vžít se do role malé (a bývalé)...

Výběr článků

Načítám