Hlavní obsah

HRA: Pluto Strikes Back - pomsta zhrzené planety

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Může se to zdát neuvěřitelné, ale vyškrtnutí Pluta ze seznamu planet se odrazilo i na herní scéně. Máte tak jedinečnou možnost vžít se do role malé (a bývalé) planety a všem se pomstít.

Článek

A pomsta to bude sladká. Coby Pluto se chopíte baseballové pálky, s níž budete odrážet meteory, jichž je plný vesmír. Vašim cílem bude zasáhnout ostatní planety, matičku Zemi nevyjímaje. Můžete získat víc bodů pokud strefíte dvě planety najednou anebo zapříčiníte jejich srážku.

Za zmínku stojí rovněž fakt, že touto hrou stojí tým Experimental Gameplay. Normálně zde názvy vývojářských týmů neuvádíme, protože nejsou pro běžného hráče zas až tak podstatné, ale právě toto uskupení je výjimkou - jeho hry oplývají originálními nápady, zajímavým pojetím a kvalitním zpracováním. Pluto Strikes Back není výjimkou.

Krom zajímavého nápadu se tak při hraní můžete těšit ze zdařilé grafiky a podmanivého hudebního doprovodu. Jedinou věcí, která by se tomuto titulu dala vytknout, je mírná stereotypnost, do níž po čase upadá. Přilétávající meteory jsou pořád stejné, určitě by se hodil nějaký ten bonus nebo něco podobného. Snad příště.

DOWNLOAD, homepage, 4.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Open Arena - brutální souboje v aréně

Online multiplayer akcí založených na tom či onom engine nějaké populární 3D hry přibývá v poslední době jako hub po dešti. Čím se od nich Open Arena liší...

HRA: Ninja Loves Pirate - roztomilá plošinovka

I v zahraničí se vyhlašují různé soutěže o nejlepší freeware hru. Jedna z nich měla zadání, že hlavními hrdiny musí být ninja, pirát, zombie a robot. Chcete...

Výběr článků

Načítám