Hlavní obsah

HRA: Dopravní pexeso - autoškola hrou

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový silniční zákon provázejí i dva měsíce od zahájení platnosti neutuchající diskuse a ani náš koutek o hrách zdarma nemůže zůstat pozadu. Pro ty nejmenší, kteří ještě řídit nemohou, ale provoz už je ohrožuje stejně jako ostatní, je tady Dopravní pexeso.

Článek

Čas od času se zde věnujeme i hrám pro děti a tato nás opravdu zaujala. Dokonale totiž naplňuje úsloví "škola hrou" a to ve velmi důležité oblasti: naučí děti poznávat alespoň ty základní dopravní značky.

Hraje se totiž klasické pexeso, přičemž na líci kartiček najdeme ony zmiňované dopravní značky. Vždy, když vyberete nějaké políčko a ono se odkryje, ozve se komentář, který oznamuje, co vlastně daná značka znázorňuje. Tuto možnost můžete i vypnout.

Na výběr máte ze tří velikostí herního pole a ze tří úrovní obtížnosti. Nic víc není třeba dodávat, takže pokud máte doma nějaké nudící se dítko, tohle je výborný způsob, jak ho zabavit.

DOWNLOAD, homepage, 4.4 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Something Fishy - přežijte co nejdéle

Jste malá ryba plovoucí v širém oceánu, který je plný nepřátelských tvorů. Jak se jim postavit? Musíte jíst a jíst a až budete větší než oni, z lovců se stane...

HRA: Buggy Rally: neposedné autíčko

Nedávno jsme tady měli jeden vydařený klon legendární Elastomanie a netrvalo dlouho, následují další. Tentokrát se v roztodivných úrovních plných zákeřných...

HRA: Marbles: logika pro dlouhou chvíli

V deštivém odpoledni není nic lepšího, než pustit nějakou zajímavou hru, trochu si nad ní potrápit mozkové závity a strávit tak pár příjemných chvilek. Přesně...

Výběr článků

Načítám