Hlavní obsah

E3: Záhady a spektrální dovednosti v nové hře Ghostwire Tokyo

– Los Angeles
Novinky, ort

Vedle nové hry Deathloop, která hlavního hrdinu uvězní v časové smyčce na ostrově Blackreef, chystají tvůrci z vývojářského studia Bethesda další zajímavý titul. Je jím akční adventura Ghostwire Tokyo.

Ghostwire TokyoVideo: archív tvůrců

 
Článek

Jak již samotný název napovídá Ghostwire Tokyo zavede hráče do Japonska. Za úkol budou mít zjistit, proč se v Tokiu ztrácejí lidé. Při tom budou muset najít a zlikvidovat nové zlo, jež se v této japonské metropoli objevilo.

Na tento nelehký úkol budou vybaveni vlastními záhadnými spektrálními dovednostmi, o okultní tématiku tedy rozhodně nebude nouze. Hráči tak budou moci na vlastní kůži prožít staré japonské legendy.

Plíživý strach a paranormální motivy

Ukázka jasně dala najevo, že s plíživým strachem a paranormálními motivy umí tvůrci pracovat opravdu dobře. Ghostwire Tokyo tedy rozhodně nebude pro slabší povahy.

Premiéra nové hry z vývojářského studia Bethesda je nicméně naplánována až na příští rok. Už nyní však byly potvrzeny verze pro PC i televizní konzole PlayStation 4 a Xbox One.

DeathloopVideo: archív tvůrců

V roce 2020 vyjde také zmiňovaný titul Deathloop. Tato novinka nabídne pohled z první osoby, půjde tedy opět o first-person akci, u níž nebude chybět výrazná stylizace. Deathloop hráče zavede na ostrov Blackreef, a to do nekonečného souboje dvou ostřílených zabijáků Colta a Julianny.

Bude přitom pouze na hlavním hrdinovi tohoto titulu – tedy na samotném hráči – jak se se všemi nástrahami vyrovná. Zkoušet to přitom bude moci opakovaně, neboť uvízl v časové smyčce. Pokaždé když zemře, časová smyčka se obnoví.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám