Hlavní obsah

Chystají zcela unikátní hru. Nabídnou ji zadarmo

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Simulátorů existuje v herním světě celá řada. Díky nim je možné se vtělit například do řidiče autobusu nebo pilota letadla. Ve vývoji je ale také zcela nový titul, který bude dozajista naprostým unikátem – hra na kámen. Tvůrci z americké Floridy věří, že tzv. Rock Simulator 2014 bude naprostým hitem.

Foto: archív tvůrců

Ukázka z připravované hry Rock Simulator 2014

Článek

„Po dlouhou dobu chyběl jeden titul na trhu, originální simulátor kamenů. A právě proto chystáme Rock Simulator 2014,“ uvedli tvůrci na stránkách Indiegogo, prostřednictvím kterých se snaží vybrat dostatek finančních prostředků na dokončení hry.

Doposud jim lidé přispěli 25 tisíc korun, což je více než dvojnásobek toho, co požadovali. V dokončení Rock Simulatoru 2014 jim tak již nic nestojí v cestě.

Nový titul bude dostupný ještě v průběhu letošního roku zdarma a nabídne několik herních módů. Hráč se v nich bude moci kochat pohledem na 3D modelace kamenů v různých prostředích, která jsou pro jejich výskyt typická. A to dokonce z různých úhlů pohledu, jako kdyby skutečně byli na daném místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám