Hlavní obsah

Buďte hvězdou parketu s DanceStar Party pro PlayStation Move

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dost bylo stereotypních tanečních kroků na party a diskotékách. Do prodeje přichází hra DanceStar Party určená pro herní konzoli PlayStation 3 a její pohybový ovladač Move. K dispozici máte 40 skladeb z aktuálního žebříčku hitparád i některé staré osvědčené hity, které zaručeně rozpohybují vás nebo až dalších 20 hráčů na party, kterou si uděláte doma. Volume doprava a následujte kroky, jež z vás udělají star!

Článek

Nečekejte ploužáky, už úvodní skladba v intru hry vám prozradí, že DanceStar Party je  plná rychlých a vesměs moderních tanečních hitů, díky kterým můžete ukázat, co ve vás je. A věřte, že je na co se těšit. Úvodní menu je jednoduché - vyberete si v něm, jestli chcete rovnou tančit, nebo se teprve naučit tančit v taneční akademii. Následuje přehled 40 skladeb, z nichž si vyberete tu, která vám nejvíce přirostla k srdci.

Na seznamu najdete z aktuální populární hudby skladby jako: Rihanna – Rude Boy, Outkast – The Way You Move, Lady Gaga – Born This Way, Kool & the Gang – Get Down On It, Bodyrockers – I Like The Way You Move; zastoupena je i starší klasika, jako New Kids On The Block – You’ve Got The Right Stuff, Los Del Rio – Macarena, Iggy Pop – Lust For Life, Venga Boys – We like to Party, Elton John – I’m Still Standing nebo Diana Ross – Upside Down.

Po kalibraci pohybového ovladače Move a správném postavení před televizí se rozjede na obrazovce uměle vytvořené, zprvu trochu nepřehledné prostředí. Po straně se přehrává originální vybraný klip a na pozadí začne hrát hudba. Uprostřed se postaví dívka či mládenec, kteří vám kroky předvádí, na pozadí jsou pak grafické symboly se šipkami ukazující, jakými končetinami máte jak hýbat.

Velmi důležitou součástí je i dole na obrazovce běžící text písně, stejně jako v karaoke. Podle úspěchu napodobování tanečních kroků dle vašeho vzoru v televizi, které jsou sestaveny přesně v rytmu původní skladby, pak získáváte body a hvězdy. Svůj taneční výkon po skončení zhlédnete v sestřihu na obrazovce, ten pak můžete sdílet na sociálních sítích spolu s fotografiemi. Komu by nestačilo základních 40 skladeb může si samozřejmě na PlayStation Store dokoupit on-line další písničky.

DanceStar Party není jen taneční hrou, ale svým způsobem i odlehčeným fitness cvičením. U napodobování kroků tanečníků se chvílemi tak zapotíte, že si připadáte jako v tělocvičně. Pro dobré tanečníky jsou tu na výběr samozřejmě i vyšší obtížnosti, takže i profesionálové mají co dělat.

Nově uvedená hra DanceStar Party je určena výhradně pro herní konzoli Sony PlayStation 3. Ke hře je nezbytný minimálně jeden pohybový ovladač PlayStation Move a samozřejmě kamera PlayStation Eye. Hru lze po připojení do sítě PlayStation Network rozšířit o nové funkce hraní v síti až pro dvacet hráčů. Hra podporuje HD rozlišení 720p a zvuk Dolby 5.1.

Hodnocení: 9/10

Reklama

Výběr článků

Načítám