Hlavní obsah

AviSplit Classic: Odstraňte si z filmu závěrečné titulky

Novinky, Michal Němejc (michal.nemejc@novinky.cz)

Dnes představíme program, který by neměl chybět žádnému uživateli, jenž často sleduje filmy. Pomocí něho totiž může snadno film rozdělit na více částí či z něj dokonce vystřihnout závěrečné titulky a zkrátit ho tak, aby se vešel na jediné cédéčko.

Foto: Kamil Pokorný

Vstup do Ochozské jeskyně v neděli doslova praskal ve švech - jedna skupina se míjela za druhou.

Článek

Určitě jste se již dostali do situace, kdy jste potřebovali film stažený z internetu rozdělit na více částí tak, aby se vešel na cédéčko. Jedním z řešení je použít program pro střih videa a v něm tuto operaci provést. Ne každý však má takový program na svém počítači nainstalován a navíc celá operace není nikterak snadná, zvláště pokud uživatel se střihovým program nemá zkušenosti.

Proto by řadu uživatelů mohl zaujmout bezplatný program AviSplit Classic 1.32, se kterým tuto operaci zvládne snadno a rychle i začátečník, a to bez zásahu do kvality samotného filmu. Stačí jen zadat, na kolik částí si přejete film rozdělit, a o vše ostatní se již program postará sám.

AviSplit navíc zvládne i následné sloučení jednotlivých částí filmu do jednoho souboru a pomůže i v případě, kdy se celý film na cédéčko nevejde jen "o fous". Pak stačí např. vystřihnout závěrečné titulky, čímž se film zkrátí a již jej bude možné vtěsnat na jediné cédéčko či jiné přenosné médium.

[ Ke stažení zde | Velikost: 704 kB | Hodnocení: 9,5/10 ]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám