Hlavní obsah

Hra se slavným Mariem se stala hitem ještě dřív, než se začala prodávat

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Nintendo se chystá hned začátkem prosince vydat novou hru Super Smash Bros Ultimate, ta je však již nyní nabízena v jednotlivých obchodech v rámci předobjednávek. Zástupci japonského herního gigantu nyní potvrdili, že zájem o novinku se slavným instalatérem Mariem předčil jejich očekávání.

Super Smash Bros. Ultimate Video: Nintendo

 
Článek

Slavný instalatér Mario se poprvé objevil v roce 1981 jako hlavní postava hry Donkey Kong. Od té doby si zahrál ve více než dvou stovkách titulů. Zatím ten poslední – Super Smash Bros Ultimate – půjde do prodeje příští týden v pátek.

Mario bude sice hrát jednu z hlavních rolí, nicméně v chystané hře se objeví zároveň také všechny postavy, které se v historii této série na obrazovkách objevily. Půjde tak v podstatě o největší videoherní crossover v historii.

Foto: archív tvůrců

Super Smash Bros Ultimate

Nové arény i bojovníci

Přitom na fanoušky budou čekat noví bojovníci a nové arény. Novinkou jsou Inklingové ze hry Splatoon a Ridley ze série Metroid. Celá hra působí podle prvních ukázek rychleji než díl předchozí a multiplayer nabídne podporu až pro osm hráčů.

Přesná čísla předprodejů ale zástupci společnosti Nintendo neprozradili. Nicméně zájem by měl být  přinejmenším stejně velký jako u aktuálního hitu s pokémony. Titul Pokemon: Let’s Go, Pikachu! / Eevee! si přitom za první týden koupily tři milióny lidí.

Titul Super Smash Bros Ultimate je určen výhradně pro konzoli Nintendo Switch a je nabízen za 1550 Kč. V prodeji je také limitovaná edice se speciálním ovladačem za 2400 korun.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám