Hlavní obsah

Coral City: české dobrodružství ze dna oceánu

Novinky, zgl

Na chytrých telefonech a počítačových tabletech s operačním systémem Android se před časem objevila zajímavá hra Coral City, jejíž děj se odehrává na dně oceánu. Titul, který český vývojářský tým Lonely Sock nabízí ke stažení zdarma, cílí svou jednoduchostí a animovanou grafikou především na nejmenší hráče.

Coral City

 
Článek

Hra Coral City je budovatelská strategie. Hned prvním kliknutím na dotykovou obrazovku začínají hráči stavět svoje podvodní město na dně oceánu. Na rozdíl od většiny ostatních strategií hráč poznává všechny pokročilé funkce a možnosti až v průběhu hry. Intuitivnost hry ocení především nejmenší hráči.

Foto: Lonely Sock

Ukázka ze hry Coral City

„Rozhodli jsme se pro konstrukci hry, kterou mohou hrát i naprostí začátečníci, zkrátka model „nainstaluj a hraj“. Během hraní teprve uživatel přirozeně poznává všechny pokročilé funkce a mechanizmy," uvedl ředitel společnosti Lonely Sock Juraj Chrappa.

Foto: Lonely Sock

Ukázka ze hry Coral City

Ve hře je využíván přístup k internetu, díky kterému mohou budovatelé urychlit vývoj svých měst. Rodiče ale mají možnost přepnout Coral City do offline režimu, ve kterém není možné nic nakupovat.

Foto: Lonely Sock

Ukázka ze hry Coral City

Coral City je k dispozici zdarma v internetovém obchodě na chytrých telefonech a počítačových tabletech s operačním systémem Android 2.2 a výše. Jediným požadavkem, který musí přístroj splňovat pro bezproblémový chod titulu, je displej s rozlišením alespoň 800×480 obrazových bodů. To znamená, že na nejlevnějších přístrojích s menšími displeji nepůjde hra spustit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám