Hlavní obsah

Rekordní výdrž a líbivý vzhled. Chytré hodinky od Honoru zaujmou i cenou

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V České republice se tento týden začala oficiálně prodávat druhá generace chytrých hodinek Watch Magic od společnosti Honor. Novinka láká kromě líbivého vzhledu také na rekordní výdrž. Vyzdvihnout si zaslouží také příznivá cenovka.

Představení chytrých hodinek Honor Watch Magic 2Video: archív výrobce

 
Článek

Trhu chytrých hodinek v současnosti kraluje Apple, který se snaží už od loňského roku uspět s modelem Watch Series 5. Ten je k mání od 11 690 Kč. Jde přitom o 40mm verzi, varianta s 44mm ciferníkem startuje na částce 12 490 Kč.

Prodeje nositelné elektroniky raketově rostou. Trhu kraluje Apple

Hardware

Konkurenční Samsung, který patří také k těm nejpopulárnějším výrobcům, je o něco levnější. Druhá generace hodinek Galaxy Watch Active, která si odbyla premiéru loni na podzim, stojí stejně jako předchůdce 7499 Kč (40 mm), respektive 7999 Kč (44 mm). Hodinky Galaxy Watch Active2 je totiž možné zakoupit s hliníkovou konstrukcí v černé, stříbrné a růžovo-zlaté, a to ve dvou různých provedeních – s 40 a 44mm ciferníkem a fluoroelastomerovým (FKM) páskem.

Třetí nabízená varianta je luxusnější, je nabízena v černé, stříbrné a zlaté barvě, přičemž 44mm ciferník má tělo z nerezové oceli. Toto provedení se navíc chlubí i podporou LTE připojení, díky němuž je zajištěn přístup k internetu i bez nutnosti připojeného mobilu. Případní zájemci zaplatí 11 999 Kč.

Chytré hodinky Watch Series 5 od společnosti AppleVideo: archív výrobce

Foto: archív výrobce

Galaxy Watch Active2

Ve srovnání s konkurenty je tedy cena modelu Watch Magic 2 velmi příznivá, stojí 4990 Kč. Přitom v některých ohledech své dražší konkurenty novinka dokonce překonává – řeč je například o výdrži baterie. Zatímco dvojka se bez elektrické zásuvky obejde až dva týdny, konkurenti potřebují zpravidla nabíjet už za pár dní.

Dvojka má 1,39palcový kruhový displej a vodotěsnost 5 ATM. Samozřejmostí jsou i zabudované adaptéry GPS, GLONASS, Beido, gyroskop, kompas a oxymetr. Novinka nabízí celou řadu pokročilých funkcí, například monitoring stresu či dechová cvičení. Nechybí ani sledování spánku zvané TruSleep, která je schopná identifikovat hluboký, lehký spánek a REM fázi.

Hodinky od společnosti Honor samy, pomocí vestavěného akcelerometru a gyroskopu, rozpoznávají a monitorují různé typy pohybových aktivit, jako je běh, procházka, plavání v bazénu, triatlon, turistiku a další. Veškerá naměřená data si můžete prohlédnout v reálném čase na hodinkách nebo v aplikaci Health na mobilním telefonu, odkud je pak můžete sdílet na různých sociálních platformách. Nejrůznějších fitness režimů je k dispozici 15.

Foto: archív výrobce

Honor Watch Magic 2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám