Hlavní obsah

Fanoušci pokémonů si přijdou na své, herní sluchátka se změnila k nepoznání

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Speciální edici herních sluchátek Hammerhead True Wireless si připravila společnost Razer. Málokdo však na první pohled pozná, o jaký model ve skutečnosti jde. Design ve stylu pokémonů totiž tuto novinku změnil prakticky k nepoznání.

Foto: archív výrobce

Hammerhead True Wireless - edice Pokémon

Článek

Roztodivné japonské příšerky jsou fenoménem současnosti, a to nejen díky mobilnímu hitu Pokémon Go. Není proto divu, že se jednotliví výrobci nejrůznějšího příslušenství snaží uspokojit poptávku lidí po takové výbavě.

Jedním z posledních počinů jsou sluchátka Hammerhead True Wireless. Ta jsou nyní místo černé barvy vyvedena ve žluté, která je typická pro hlavního představitele pokémonů – Pikachu. Koneckonců tohoto nejznámějšího pokémona naleznete i jako logo na samotných sluchátkách.

Herní gigant Razer zamířil do světa bezdrátových pecek

Hardware

Tím nejzajímavějším je nicméně dobíjecí pouzdro, které vypadá úplně přesně jako slavné pokébaly, do nichž hráči roztodivné japonské příšerky chytají. Pouzdro je tedy logicky citelně větší, než bývá u bezdrátových špuntů obvyklé, na druhou stranu ale nabízí také o tři hodiny delší výdrž.

V ostatních parametrech se pokémonová sluchátka neliší od standardní edice Hammerhead True Wireless. Nové pecky nabízejí frekvenční rozsah 20 Hz až 20 kHz s citlivostí 91 +/- 3 dB a impedancí 32 Ohmů, samozřejmostí je také redukce okolního šumu pro nerušený poslech či hraní.

Foto: archív výrobce

Hammerhead True Wireless - edice Pokémon

Sluchátka se navíc chlubí velmi nízkou latencí 60 ms, což znamená, že budete zvuk slyšet vždy v reálném čase – to by měla být podle výrobce cenná konkurenční výhoda při hraní. Parametry však nasvědčují tomu, že tento model uspokojí například i sportovce, neboť sluchátka nabízejí zvýšenou odolnost proti vodě díky certifikaci IPX4. Logicky jim tedy nevadí ani pot.

Speciální pokémonská edice je zatím dostupná výhradně v Číně a výrobce bohužel ještě nepotvrdil, zda se sluchátka v tomto provedení budou nabízet také v Evropě. Jisté je nicméně to, že by tyto pecky měly stát stejně jako standardní model Hammerhead True Wireless. A ten se v českých obchodech prodává za 3149 Kč.

Foto: archív výrobce

Hammerhead True Wireless

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám