Hlavní obsah

Chytré hodinky Fitbit Versa jsou v prodeji. Cena potěší

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V tuzemských obchodech se začaly oficiálně prodávat nové chytré hodinky Versa od společnosti Fitbit. Ty i přes pokročilé funkce lákají na poměrně příznivou cenovku, jsou totiž citelně levnější než konkurence od společnosti Apple. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Chytré hodinky Fitbit VersaVideo: archív výrobce

 
Článek

Chytré hodinky Fitbit Versa stojí podle Zboží.cz 5149 Kč. Cena je tedy ještě příznivější, než se původně předpokládalo. Výrobce totiž dříve avizoval cenovku blížící se hranici šesti tisíc korun.

Pro porovnání: poslední generace modelu Apple Watch, která je k dispozici už od loňského roku, případné zájemce vyjde na 9 790 Kč. Byť model od amerického počítačového gigantu má jistě větší punc luxusu a jiný operační systém, funkcemi jsou si oboje chytré hodinky podobné.

Foto: archív výrobce

Fitbit Versa

Foto: archív výrobce

Fitbit Versa

Hodinky Versa zvládnou nepřetržité monitorování srdečního tepu, sledování spánkových fází či možnost rychlých odpovědí pro uživatele s operačním systémem Android. Přímo do hodinek je možné ukládat také hudbu, což se hodí ve chvílích, kdy chce jejich majitel sportovat bez chytrého telefonu.

Zabudovaný trenér, menstruační kalendář

Mimochodem nedílnou součástí novinky je také zabudovaný kondiční trenér, který s uživatelem komunikuje přímo prostřednictvím malého dotykového displeje.

Foto: archív výrobce

Fitbit Versa

Při návrhu hodinek myslel výrobce také na něžnější pohlaví, monitorovat je totiž možné také zdravotní stav žen, konkrétně například menstruační cyklus. Hodinky zobrazí přehledně informace na jednom místě.

Novinka od společnosti Fitbit láká na čtvercovou obrazovku a možnost snadné výměny řemínků. Ty budou dostupné v různých barvách i materiálech.

Více se o chytrých hodinkách Versa dozvíte v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: Stephen Lam, Reuters

Apple Watch Series 3

Apple Watch series 3Video: archív výrobce

Reklama

Výběr článků

Načítám