Hlavní obsah

Tablet od Alcatelu má kvůli lepšímu zvuku speciální batůžek

Novinky, lez

Tablet Alcatel 3T 10 se na první pohled velmi podobá modelům od konkurenčních výrobců, zásadně se ale liší nabízenou výbavou. Dodáván totiž bude se speciálním batůžkem, který zajistí především lepší zvuk. To nicméně není jediná jeho přednost.

Foto: archív výrobce

Alcatel 3T 10 s nasazeným batůžkem.

Článek

Samotný výrobce označuje Alcatel 3T 10 jako chytrý systém 2v1. Naráží přitom právě na největší přednost – tedy že nejde o pouhý tablet. K novince lze totiž připojit reproduktor Audio Station s vlastní baterií.

S tímto batůžkem lze docílit kvalitních basů při přehrávání hudby na cestách až po dobu sedmi hodin.

Foto: archív výrobce

Alcatel 3T 10

Po připojení reproduktoru Audio Station k tabletu se na jeho obrazovce objeví přehledné informace o nejčastěji používaných aplikacích, fotky, kalendář, hudební skladby a předpověď počasí. Zařízení Audio Station je dále vybaveno 3,5mm portem AUX, konektorem micro-USB a čtečkou paměťových karet microSD, takže lze jednoduše přehrávat zvuk z libovolného externího přehrávače médií.

Desetipalcový stroj mimochodem láká také na vlastní velkou baterii s kapacitou 4800 mAh. Pro úplnost dodejme, že přístroj je poháněn čtyřjádrovým procesorem MT8765B, u nějž každé jádro pracuje na frekvenci 1,28 GHz. Celý stroj pohání operační systém Android 9.0 Pie.

Alcatel 3T 10 se bude prodávat za 5990 Kč, a to včetně speciální dokovací stanice Audio Station. Dostupný by měl být v průběhu června.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám