Hlavní obsah

Zboží.cz nově dokáže porovnat produkty podle parametrů

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybrat nejlepší mobilní telefon nebo televizor může být pěkný oříšek. Usnadnit se to snaží nákupní rádce Zboží.cz od společnosti Seznam, který kromě nejvýhodnější ceny nově dokáže vybrané produkty přehledně porovnat mezi sebou podle jejich parametrů.

Foto: Novinky

Zboží.cz

Článek

„Stále více lidí si začíná zboží nacházet přes takzvané srovnávače cen a Zboží.cz s nabídkami od 26 000 e-shopů patří na českém trhu k těm nejvyhledávanějším. Z toho důvodu chceme uživatelům nabízet na jedné stránce co nejvíce informací o produktu, aby už zbytečně nemuseli hledat někde jinde,“ uvedl Martin Slavík, produktový manažer Zboží.cz.

Foto: Seznam.cz

Přidat výrobek do porovnání je možné tlačítkem pod jeho popisem. Ve spodní části obrazovky se pak zobrazí nabídka, ve které jsou uložené všechny vybrané produkty.

„Proto jsme se rozhodli do detailu produktu přidat další záložku, kde zájemci o koupi daného výrobku naleznou všechny jeho potřebné specifikace. Jednoduchým kliknutím si jej navíc můžou přidat do porovnání, což uživatelům nabízí další možnost, jak si vybrat výrobek určený přesně pro ně. Takto si lze porovnávat neomezené množství produktů, a to jednoduše a na jedné stránce,“ konstatoval Slavík.

Foto: Seznam.cz

Zboží.cz

Technické parametry podle něj budou postupně přibývat. „Díky nově založenému oddělení technických administrátorů se denně snažíme u všech produktů doplnit čím dál více parametrů, aby byl detail vybraného zboží co možná nejpřesnější. To uživateli při porovnávání nabídne mnohem větší komfort a zároveň Zboží.cz pomůže mnohem lépe výrobky kategorizovat,“ doplnil produktový manažer Zboží.cz.

Foto: Seznam.cz

Zboží.cz

Podle Slavíka se tím zpřesní také hledání podle parametrů, které bylo spuštěno letos v červenci. Vyzkoušet vyhledávání podle parametrů, jako je například hmotnost, značka či velikost displeje můžete na webu Zboží.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám