Hlavní obsah

V prodejních automatech lze koupit už i mobil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Motorola se stala prvním výrobcem mobilních telefonů na světě, který nabízí své produkty prostřednictvím prodejních automatů. Malé robotické obchody vyrobené a provozované společností Zoom Systems budou rozmístěny postupně na frekventovaných místech, například na letištích nebo v obchodních domech.

Článek

Prodejní automaty označené nápisem Instantmoto se postupně rozšíří do přibližně dvaceti míst ve Spojených státech. Obsahovat budou přes dvacet pět produktů společnosti Motorola, od telefonu Motorazr v několika barvách přes Bluetooth handsfree až po nabíječky do aut a další produkty. První automaty jsou už San Franciscu na mezinárodním letišti a obchodním domě Macy's na State Street.

"Náš úspěch stavíme na stále nových nápadech, jak se přiblížit spotřebitelům. Prodejní automaty jsou velmi zajímavým doplňkem naší strategie," uvedl Jason Few, viceprezident pro obchod společnosti Motorola. "V pilotním projektu chceme zákazníkům umožnit nakoupit rychle naše produkty rychle, bez čekání a bez front."

"Například pro turisty a obchodníky z Asie bude neocenitelné, když si budou moci koupit přímo na letišti stylový GSM mobil, a zůstanou tak ve spojení se svými rodinami či partnery doma," řekl Radek Vychytil, obchodní ředitel Motoroly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám