Hlavní obsah

Seznam uvádí nový televizní spot o hledání přes mapy.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po reklamním spotu Seznamu, ve kterém děti objasňují pilotovi technické informace o letadle, je tu další reklamní počin tohoto portálu. S agenturou Fabrika vytvořil Seznam nový spot o vyhledávání v mapách na adrese www.mapy.cz.

Článek

"Mapy pro ženský i chlapy" je ústředním mottem reklamního spotu, který poprvé poběží ve vysílání televizní stanice Prima v pondělí 21. srpna 2006. Na jeho vytvoření pracoval Seznam spolu s Fabrikou od února letošního roku.

Jako příklad jednoduchého hledání je ve třicetisekundovém spotu ukázáno "ubytování na Šumavě". S pomocí všech funkcí na mapách se uživatel dostane až na konkrétní vizitku šumavského penzionu zobrazující i telefonní číslo majitele. Ten už chystá pokoje slovy "Mámo povlíkej postele, přijedou hosti".

Nová reklamní kampaň Seznamu na službu Mapy začíná od třetího srpnového týdne spotem na stanicích Prima a ČT 1 a potrvá do konce října. Celkově půjde o sérii kratších, pouze dvacetisekundových spotů s dalšími motivy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám