Hlavní obsah

Seznam.cz spustil responzivní vyhledávání

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz spustila takzvané responzivní vyhledávání. To znamená, že místo mobilní verze mohou lidé používat plnohodnotnou variantu i na svých tabletech a chytrých mobilních telefonech. Informoval o tom Lukáš Richter, produktový manažer Seznam.cz Vyhledávání.

Foto: Seznam.cz

Článek

„Stále více lidí vyhledává na internetu z mobilů a tabletů. Seznam.cz Vyhledávání na tento trend reaguje a nabízí uživatelům plnohodnotné vyhledávání ve stejném uspořádání a s totožnými výsledky na jakémkoli zařízení. Proto přechází ze současné mobilní verze Seznam.cz Vyhledávání na responzivní design,“ uvedl Richter.

Foto: Seznam.cz

„Díky tomu lze nabídnout uživatelům známý vzhled vyhledávače a zachovat všechny funkcionality, na které jsou zvyklí i na mobilních zařízeních. Není tedy vůbec důležité, zdali budou aktuálně potřebovat najít informace na počítači, mobilním telefonu nebo tabletu,“ dodal produktový manažer Seznam.cz Vyhledávání.

Vylepšení se vyhledávač Seznamu dočkal už na konci loňského roku. Zvýšil se počet souvisejících dotazů a zkvalitnila se jejich relevance. K výraznému posunu došlo také v kvalitě předkládaných návrhů. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám