Hlavní obsah

O2 zavedla tarif pro tři lidi s devíti gigabajty dat za 1999 korun měsíčně

Novinky, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Operátor O2 zavádí od středy nové tarify s větším objemem dat a internetovou televizí. Základní verze balíčku nabízí za cenu 1999 korun tři SIM karty s neomezeným voláním, SMS a 3 GB mobilních dat pro každého člena a také digitální televizi O2 TV M na doma a v dalších čtyřech mobilních zařízeních.

Foto: O2

Operátor O2 od středy zavádí nové tarify s větším objemem dat a internetovou televizí.

Článek

Nabídku je možné rozšířit o čtvrtý zvýhodněný tarif i o vyšší programový balíček O2 TV. Pro zákazníky, kteří měsíčně spotřebují více dat, nabízí O2 možnost využít 5 GB dat měsíčně za 100 korun navíc na jednu SIM kartu, případně si lze data dle potřeby dále navýšit.

Nabídku společnost O2 testovala během posledních dvou měsíců ve vybraných prodejnách, v současné chvíli ji využívají již stovky českých rodin.

„V pilotním provozu o ni byl obrovský zájem, a proto jsme se rozhodli ji nabídnout všem. Při vytváření balíčků jsme kladli důraz především na flexibilitu,” uvedl šéf O2 Tomáš Budník.

V Česku se výrazně liší ceny firemních a osobních tarifů. Debatu o cenách tarifů rozpoutala nedávná vyjádření ministrů financí a zemědělství, že pro své resorty vyjednaly obzvláště výhodné tarify. [celá zpráva]

Za neomezené mobilní tarify platí jen 54 korun měsíčně nejen na ministerstvu financí, ale i spravedlnosti. Jak před nedávnem informovaly Novinky, ceny pod sto korun i výhodné datové balíčky si s operátory vyjednala řada dalších resortů a státních institucí. Běžní zákazníci platí několikanásobně víc. [celá zpráva]

Srovnání cen volání některých rezortů (s DPH)
MinisterstvoNeomezený hlasový tarif (měsíc)Datový tarif
Finance54109 (10 GB)
Zemědělství60,5084,70 (10 GB)
Spravedlnost54,4584,70 (30 GB)
Zdravotnictví90,7560,50 (1,5 GB)
Kultura95,6083,50 (3 GB)
Průmysl102,8583,50 (3 GB)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám