Hlavní obsah

Největším skokanem internetu je kouzelník Žito

Novinky, mif

Největším internetovým skokanem se v minulém měsíci stal Daniel Landa, který se v přímém přenosu Českého slavíka přejmenoval na kouzelníka Žito. Jeho jméno bylo podle statistik společnosti Seznam.cz první v kategorii událostí a kauz. Landa byl také čtvrtým největším skokanem mezi osobnostmi.

Foto: Petr Horník, Právo

Daniel Landa alias kouzelník Žito

Článek

„Předávání cen bylo letos speciální hned v několika směrech. První cenu v kategorii Zpěvák roku totiž po dlouhé době nevyhrál Karel Gott. Snad i proto se v kategorii Zábavní akce umístila tato událost na prvním místě,“ uvedl PR specialista společnosti Seznam.cz Jakub Šumanský.

„I přes sesazení božského Karla z trůnu se ale odehrálo během předávacího večera něco, co v médiích a u uživatelů Seznam.cz rezonovalo mnohem více. V kategorii Události, kauzy se na prvním místě umístil Daniel Landa, a to především kvůli svému projevu, v němž se označil za kouzelníka Žita,“ konstatoval Šumanský.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Radek Štěpánek

Podle něj ale populární hudba nebyla tím jediným, co hýbalo českým internetem. „Na třetí místo v sekci Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce se dostalo finále Davis Cupu, kde se našim tenistům podařilo po dlouhých 32 letech opět zvítězit. Jelikož byl ale listopad měsícem významných sportovních událostí, na dalších místech skokanů se objevil i Fed Cup a Velká kunratická,“ dodal Šumanský.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v listopadu 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - listopad 2012
Osobnosti
1.Ida Rozová
2.Jiřina Jirásková
3.Josef Topol
4.Daniel Landa
Praktické dotazy
1.Sportka aktuální výsledky
2.Počasí radar
3.Památka zesnulých
4.Státní dluhopisy
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Zlatý slavík 2012
2.Kličko vs. Wach
3.Davis Cup
4.Moderátor roku 2012
TV pořady, filmy, seriály
1.Česko Slovensko má talent 2012
2.Stardance
3.Avatar
4.TV Barrandov Velkolepé století

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám