Hlavní obsah

Největší internetovou skokankou je podle Seznamu Gabriela Kratochvílová

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší internetovou skokankou se minulý měsíc stala Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová. Porazila i populární televizní hlasatelku Hedu Čechovou a herečku Janu Hlaváčovou. Vyplývá to ze statistik vyhledávání společnosti Seznam.cz.

Foto: Petr Horník, Právo

Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová

Článek

„První jarní měsíc by se dal také označit jako měsíc hodnotící. Lidé podávají daňová přiznání a české organizace a spolky vyhlašují své výroční ceny. Není tedy divu, že uživatelé v kategorii Zábavní, kulturní a společenské akce hledali hlavně Miss 2013, Český lev 2013 či Anděl 2013,“ uvedl Michal Sedláček, administrátor Seznam.cz Vyhledávání.

„Březen ovšem není jen o oceňování, ale i o svátcích. Velikonoce byly zastoupeny slovními spojeními Velikonoční přání, Velikonoční nádivka nebo Škaredá středa. Češi nezapomněli ani na svátek Svatého Patrika a v kategorii Komerční produkty tak můžeme najít slovní spojení Zelené pivo,“ dodal.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v březnu 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce:

Největší skokani - březen 2013
Osobnosti
1.Gabriela Kratochvílová
2.Heda Čechová
3.Jana Hlaváčová
4.Barbora Mottlová
Praktické dotazy
1.Velikonoční přání
2.Velikonoční nádivka
3.ČT sport živě
4.Přání k MDŽ
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Miss 2013
2.Český lev 2013
3.Anděl 2013
4.Ceny Thálie 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.SuperStar
2.Ve stínu
3.Hranaři
4.Osada Havranů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám