Hlavní obsah

Lidé se na internetu v listopadu zajímali o Davis Cup i StarDance

Novinky, mif

Sportovní a kulturní akce se v minulém měsíci těšily nebývalému zájmu. Mezi největší internetové skokany tak patří tenisový Davis Cup a taneční klání StarDance. Vyplývá to ze statistik společnosti Seznam.cz.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Anna Polívková ve StarDance 2013.

Článek

Velká míra pozornosti byla věnována také potravinám. „Lidé se stále více zajímají o to, jak zjistit, které potraviny jsou kvalitní. Překážkou není ani nutnost něco pro výrobu kvalitních potravin fyzicky vykonat. I proto se v Seznamu skokanů českého internetu objevil v kategorii Komerční produkty dotaz šunkovar. Jde o zařízení, s jehož pomocí je možné uvařit si doma kvalitní šunku za pár korun,“ uvedl Michal Sedláček, administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

„Velký zájem vzbudila nová aktivita neziskové organizace dTest, která vydala ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR brožuru, v níž shrnuje hlavní změny, které nastanou od 1. 1. 2014 se změnou občanského zákoníku. Dotaz dTest brožura se stal skokanem měsíce v kategorii Komerční produkty,“ konstatoval Sedláček.

Foto: Archiv, Právo

Pavel Bobek

Listopad bohužel nepatřil pouze pozitivním událostem. „Pozornosti uživatelů internetu neušla ani smrt legendárního českého zpěváka Pavla Bobka. Jeho jméno se objevilo nejen mezi skokany v kategorii Osobnosti, ale také v kategorii Události, kauzy,“ uzavřel Sedláček.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v listopadu 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách skokani.seznam.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani – listopad 2013
Osobnosti
1.Pavel Bobek
2.Rytmus
3.Emanuel Moravec
4.Imrich Bugár
Praktické dotazy
1.Teplotní rekordy Klementinum
2.Svatomartinská husa recept
3.Bazar lyží Praha
4.Svatý Martin
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Davis Cup 2013
2.Nickelback v Praze
3.Turnaj mistrů 2013
4.Atlet roku 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.StarDance 2013
2.Vendeta
3.Záblesky chladné neděle
4.Líbáš jako ďábel

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám