Hlavní obsah

EIZO má nový LCD monitor pro hráče

Novinky, Michal Němejc (michal.nemejc@novinky.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská společnost EIZO, které nedávno představila vynikající 17" LCD monitor L568 určený pro práci s grafickými aplikacemi, nyní přichází s další novinkou. Tou je model L578 speciálně navržený pro hraní her a sledování filmů.

Foto: Petr Mráček

Všechnopárty pro Konto Bariéry

Článek

Nové sedmnáctipalcové EIZO L578 i přes odlišný vzhled vychází z modelu L568. Kontrastní poměr tak činí velice slušných 1:1000 při světelnosti 250 cd/m2 a zachovány zůstávají i nadprůměrné pozorovací úhly, které jsou 178 stupňů v obou směrech.

Oproti modelu L568 však byla výrazně vylepšena doba odezvy, která klesla z 25 ms na pouhých 12 ms. Díky tomu by monitoru neměly dělat problémy ani akční filmy či hry. Zároveň je displej vybaven jedněmi z nejkvalitnějších stereofonních reproduktorů, které lze u monitoru najít. Ty nabízí dokonce prostorový zvuk, i když jen při výkonu 2x2W.

Samozřejmostí je i podpora digitálního DVI rozhraní, stejně tak jako BrightRegulator, který automaticky mění jas podle aktuálních světelných podmínek. Na monitor je poskytována pětiletá záruka. Cena na českém trhu zatím není známa.

Reklama

Související témata:

Související články

Netradiční LCD monitor nabídne EIZO

Velice netradiční LCD monitor představila japonská společnost EIZO. Její nový model nesoucí označení FlexView 121AH-D má místo klasického podstavce široce...

Výběr článků

Načítám