Hlavní obsah

Seznam.cz přebírá server Proženy.cz a chystá videozprávy

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz od svého současného dodavatele přebírá redakci serveru Proženy.cz. Ta společně s internetovou televizí Stream.cz bude tvořit základ nového obsahového oddělení české internetové jedničky. Celý tým povede současný generální ředitel Seznamu Pavel Zima.

Foto: Seznam.cz

Domovská stránka portálu Seznam.cz

Článek

Doposud se o obsah serveru Proženy.cz starala společnost Hanbury Ventures Ltd., se kterou Seznam.cz ukončuje spolupráci.

Redakce serveru Proženy.cz nově přechází přímo pod Seznam. „Kromě vývoje produktové stránky serveru Proženy.cz tak Seznam.cz získává i jeho současnou redakci. Ta se do prostor pražské centrály společnosti přestěhuje letos v létě. Seznam.cz již začíná pro redakci připravovat prostory tak, aby mohla plynule navázat na svoji práci a čtenářky a čtenáři serveru změnu nepoznali,“ konstatovala mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.

„Exkluzivní a zajímavý obsah je to, čím může médium získat svoje čtenáře. Uvědomujeme si, že kvalitní obsah je základ úspěchu. A protože naším cílem je na domovské stránce nabízet lidem to, co je opravdu zajímá, budeme se obsahu věnovat ještě více než doposud,“ uvedl Zima, který nově bude vystupovat také jako obsahový ředitel.

Videozprávy na Seznamu

Změny se týkají také internetové televize Stream.cz. „Soustředíme se hlavně na video a videozpravodajství. Věřím, že v tom jsme silní a máme v Seznamu.cz dostatek zkušeností, abychom mohli přijít s konceptem, který bude opět produktově inovativní. Zatím na něm pracujeme,“ popsal Zima.

„Mým úkolem je teď sestavit kvalitní tým a získat pro spolupráci na obsahu zajímavé profesionály. Nezávislost a apolitičnost společnosti Seznam.cz by přitom pro ně měly být tím hlavním lákadlem,“ uvedl k videozpravodajství generální ředitel společnosti Seznam.cz.

Nové obsahové oddělení, které v současnosti v Seznamu vzniká, má doplnit zpravodajský servis na hlavní stránce Seznamu. Řeč je o zpravodajských serverech Novinky.cz, Super.cz či Sport.cz, které se společností Seznam.cz provozuje vydavatel deníku Právo, společnost Borgis.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám