Hlavní obsah

Lidé nahráli na web SPOZ hanbaté obrázky

Novinky, mif, jov
Aktualizováno

Podceňovat zabezpečení internetových stránek se nevyplácí. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili zemanovci, na jejichž webu se necelé dva týdny před volbami objevily hanbaté snímky, které patří spíše na stránky pro dospělé.

Foto: www.spoz.cz

Stránky SPOZ

Článek

Obrázky byly umístěny v úterý přímo na titulní stránku spoz.cz. Například u textu „Vratislav Mynář v rozhovoru pro PL: Strach a peníze jsem nikdy neměl“ viděli lidé místo prezidentského kancléře svlékající se mladou dívku.

Foto: www.spoz.cz

Lídr zlínské kandidátky SPOZ a hradní kancléř Vratislav Mynář byl informací překvapen. Uvedl, že problém s porno obrázky na webu bude ihned řešit. Mynář zároveň vyloučil, že jde o součást volební kampaně. „Těžko to může být součástí kampaně, my jsme slušná strana,“ řekl Novinkám.

Krátce po telefonátu z Novinek hanbaté snímky z webu SPOZ zmizely. Nicméně podobný obsah se na stránkách začal po pár desítkách minut opět objevovat.

Rebelující místopředsedkyně SPOZ Dita Portová si v reakci na hanbaté obrázky na stranických webových stránkách rýpla do toho, že jsou na nich uveřejňovány i rezoluce místních organizací zemanovců vyzývající k jejímu vyloučení.

„V souvislosti s útokem hackerů na webové stránky SPOZ ujišťuji Předsednictvo strany SPOZ a sdružení Přátel Miloše Zemana, že s tímto útokem nemám nic společného,” sdělila Novinkám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám