Hlavní obsah

Největším internetovým skokanem je Robert Vano

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz zveřejnila své pravidelné statistiky největších internetových skokanů. V srpnu získal prvenství v kategorii Osobnosti známý fotograf Robert Vano. Na druhém místě se pak umístila zpěvačka Tamara Kubová a na třetím podnikatelka Tamara Kotvalová. Na výsledcích se podepsaly také Letní olympijské hry v Londýně.

Foto: Profimedia.cz

Robert Vano (vlevo) na snímku z roku 2010

Článek

„Srpen byl jednoznačně měsícem dobrovolného pocení a snahy o co nejlepší výsledky. Olympiáda ale není to jediné, co uživatele Seznamu zajímá. I k méně mediálně propíraným či regionálním sportovním akcím upírají uživatelé svou pozornost. Vždyť nejhledanější akcí se stal španělský cyklistický závod Vuelta a na třetím místě hned za koncertem Red Hot Chilli Peppers se umístil motoristický závod Těrlický okruh," uvedl administrátor fulltextového týmu společnosti Seznam.cz Jakub Šmíd.

„Mezi prvními třemi nejčastěji hledanými dotazy se v sekci ‚Praktické dotazy‘ umístil meteorologický roj Perseidy a souhvězdí Perseus. O tom, že v srpnu lidé tíhli ke hvězdám, vypovídá i sekce ‚TV pořady, filmy, seriály‘, kde na prvním místě figurovalo VIP Prostřeno,“ dodal Šmíd.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v srpnu 2012 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce:

Největší skokani - srpen 2012
Osobnosti
1.Robert Vano
2.Tamara Kubová
3.Tamara Kotvalová
4.Aneta Krejčíková
Praktické dotazy
1.Perseidy 2012
2.Medaile LOH 2012 pořadí
3.Souhvězdí Perseus
4.Úplněk srpen 2012
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Vuelta 2012
2.Red Hot Chili Peppers koncert 2012 Praha
3.Těrlický okruh 2012
4.Czech open
TV pořady, filmy, seriály
1.VIP prostřeno
2.Strakonický dudák
3.Titanic
4.Beowulf

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám