Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 9. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechno neznámé se pokládá za velkolepé

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Poklidnou atmosféru v zaměstnání by mohl pokazit spor o odpovědnost za jisté pochybení. Pokud šéf nebude trvat na potrestání viníků, situace se brzy zklidní. Nechtějte nemožné na příbuzných. Existuje hranice, kterou nepřekročí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Schůzka, kterou podceňujete, představuje šanci zvýšit si životní standard. Ještě jednou zvažte, jestli se nemáte lépe připravit. Luna přichází s otázkou, jestli náhodou nepřehlížíte někoho, kdo čeká na váš laskavější pohled.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při plnění náročných úkolů vám citelně ubudou síly. Bude jistější vzdát se představy, že všechno stihnete ještě dnes. Půjdete-li kolem obchodu s drahým zbožím, zavřete oči. Jinak zruinujete rodinnou kasu ještě před Vánocemi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ovlivněni vibracemi Saturnu lhostejně vyslechnete nějaké obvinění a dál si budete dělat svoje. Hned vycítíte, že jde o pouhý rituál bez větších následků. Navázání nadějné známosti vám ztíží závistivý a nepřejícný známý.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vynoří se problém spojený se starším příbuzným. Budete na něho muset stále myslet a jen těžko se dokážete soustředit na plnění povinností. Podělte se o své starosti s partnerem, možná právě jeho napadne něco rozumného.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Postavení planet vám nic neusnadní, budete odkázáni na vlastní síly. Více si všímejte mlčenlivých kolegů a známých. Mohou mít potíže a cítí se ve vaší společnosti stísněně. Nenechávejte ležet bez dozoru drahé tašky, kufry a svršky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mars s Jupiterem vybízejí k ráznému opuštění vyšlapaných cestiček. Máte dost psychických a fyzických sil na to, abyste se ještě letos pustili do něčeho nového. Nedejte se odradit počáteční nedůvěrou lidí z okolí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebojte se samostatných rozhodnutí. Nikde není psáno, že pravdu mají vždycky jen rodiče, partner nebo samozvaní odborníci. Jistá osoba vám nepěkně závidí novou známost. Mějte se na pozoru a pozorně sledujte, co o vás vykládá.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dojdete k závěru, že se kvůli kariéře nebo penězům nestrhnete, položíte si nohy na stůl a začnete relaxovat. Mars s Neptunem vám totiž stejně nic pořádného udělat nedovolí a jen byste zbytečně mrhali drahocennou energii.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Připravte se na malé i větší nepříjemnosti. Dařit se vám bude v mezilidských vztazích. Uděláte dojem znalostmi, vystupováním a vybranými způsoby. Skvělá příležitost přihlásit se do nějakého konkursu. Přinejmenším si zvýšíte sebevědomí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Prodáte věc, které se zatím nemůžete zbavit a je vám líto ji jen tak vyhodit. Nepřete se s kolegy o hlouposti, pokazíte si slibně se rozvíjející den. Stačí, když je honí nadřízení, přeci se k nim nepřidáte. Musíte se chovat víc diplomaticky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Je třeba dovést do konce záležitosti, do kterých jste se pustili v posledních dnech. Nemůžete si dovolit podléhat náladovosti a zejména partnerovým rozmarům. Vyskytne se problém, se kterým si asi sami nebudete vědět rady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám