Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 5. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Bývalý kolega nebo soused přijde s lákavou a zároveň nebezpečnou představou. Nesmíte jednat zbrkle, všechno si důkladně promyslete. Na místě je zdrženlivost a předvídavost. Peníze a kariéra nejsou všechno, ke štěstí nestačí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V důsledku drobné příhody změníte kritický pohled na mladší kolegy, známé a příbuzné. Život v práci vám usnadní ochota poprat se s problémy. Nadřízení nebo kolegové přijdou s nesmyslem, který jim, dokážete úspěšně rozmluvit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Postaven planet přeje společenským kontaktům a dokončení náročných rozhovorů. S plným nasazením a důvtipem doženete k zoufalství zlého šéfa i protivného souseda. Projevy ošklivé zášti očekávejte od zhrzené lásky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Návštěva restaurace nebo vinárny se špatnou společností by zcela jistě nedopadla podle vašich představ. Nejde jen o případný skandálek, ale hlavně o řeči, které budete muset později vyslechnout.

Ovládněte impuls půjčit si větší sumu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozor, abyste nepožádali o radu nebo pomoc někoho, kdo toho moc neví ani neumí. Mráček nad vaším citovým vztahem může vytvořit cynická poznámka závistivého známého. Nedejte se rozhodit. Věřte svému srdci a vnitřnímu hlasu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neobracejte se zády k zdánlivě ztraceným věcem nebo složitým problémům. Překážky berte jako test vytrvalosti. Neradi, ale vrátíte se k řešení, které se nabízelo už dříve. Vyhněte se všemu, co byste museli dělat z přinucení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Můžete se vydat na dlouho odkládanou cestu, stejně jako podepsat připravovanou smlouvu. Vaše postavení v práci ohrožuje pletichář, zveličující vaše nedostatky. Dávejte pozor na to, komu svěřujete svá tajemství a plány.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sběh podivných okolností vás přiměje urovnat vztahy s příbuznými. Nepůjde to snadno, ale nakonec se domluvíte. Konstelace Jupiteru s Neptunem nabízí možnost podniknout kroky, kterých se neprávem obáváte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Důslednost a houževnatost, s jakou se ponoříte do práce, vzbudí nelibost partnera. Začne se cítit odstrčený a přehlížený. Nezbude vám nic jiného než ho pozvat na parádní večeři nebo mu nabídnout jiný, ještě atraktivnější program.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Čeká vás několik mučivých okamžiků. Před příliš rázným krokem zvažte reakci lidí z vašeho okolí. Kolem oběda vám nastanou krušné chvíle. Jen těžko se s někým na něčem shodnete, odmítnete i rozumný kompromis.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Kolegové a známí budou přistupovat k vašim iniciativám dost laxně, ale nedejte se zmást ani odradit. Vaše záležitosti se pohnou kupředu sice pomalu, ale spolehlivě. Překvapivé setkání vás potěší na kulturní nebo sportovní akci.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rozumně se budete držet stranou diskuse o výkonnosti některých spolupracovníků. Vadit vám bude fakt, že spor dostane viditelně osobní ráz. Prokážete vysokou míru tolerance a trpělivosti. Všechny pochybnosti si necháte pro sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám