Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 29. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať máš nejlepší nebo nejhorší den, nakonec vždycky slunce zapadne

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Uznání získáte za svoji prozíravost. Postavíte se na stranu lidí, kteří zanedlouho obsadí rozhodující místa a budou zřejmě rozhodovat také o vaší profesionální budoucnosti. Domácí problémy budou zapomenuty, partner bude milý a vstřícný.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Planety vám přejí, povedou vaše kroky nejkratší cestou k cíli. Náznak nadřízených, že s vámi počítají, můžete vzít vážně. Řeknou vám to však částečně rovněž z vypočítavosti. Doufají, že vás to vyburcuje k větší aktivitě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Postavení Uranu a Merkuru vypadá slibně. Čím více lidí budete mít kolem sebe, tím větší je vaše šance, že se seznámíte s někým zajímavým. Nelze vyloučit ani to, že začnete doceňovat vlastnosti člověka, kterého znáte roky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zaskočí vás zjištění, že bez jistých obětí svého posledního cíle nedosáhnete. Počítejte s tím, že vám i tu námahu budou někteří lidé závidět. Na nervy vám zahraje neodpovědnost vašich ratolestí. Budete mít, co napravovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nový idol bude natolik vstřícný, že by vás to mohlo i zmást, co od vás vlastně očekává. Na to si však budete muset odpovědět sami. Hlavně mu nevnucujte své názory a neptejte se na samozřejmosti. V práci budete mít potíže s línými kolegy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Umožněte věcem volný průběh. Uvidíte, že během dne změníte názor. Nespoléhejte jen na intuici, půjde-li o velké peníze. Může vás zklamat stejně snadno, jako naivní důvěra v člověka, kterého mylně považujete za gentlemana.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrnější byste měli být ve večerních hodinách, budete náchylní naslouchat a věřit někomu, kdo si to nezaslouží. Nekažte si vztahy s příbuznými tím, že jim upřímně řeknete názor na věci, které se vám nelíbí. Ničemu a nikomu tím nepomůžete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebylo by vhodné pohrávat si s myšlenkou, že váš nynější milostný vztah není dost vzrušující. Jde jen o přechodný jev, brzy vám dojde, že takhle už to v životě chodí. Pohyb Jupiteru s sebou nese možnost služební cesty do zahraničí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Někteří kolegové se na vás budou dívat skrz prsty, ale tím se otrávit nedáte. Budete pokračovat v realizaci svého posledního nápadu, který má nadějnou šanci oslovit přísné nadřízené. Nepřejídejte se, hrozí vám zažívací potíže.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevyhýbejte se přátelům a známým. Potřebujete se na chvíli odreagovat, nemůžete být neustále v jednom kole. Určitě byste nechtěli padnout únavou. Partner přijde s dotazem, koho pozvete na nějakou oslavu či párty.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemá smysl se rozčilovat kvůli věcem, které záhy napravíte. Berte to jako nepříjemnou zkušenost, nic víc. Otevírají se před vámi velké možnosti a drobné neúspěchy vás nemohou zastavit. S přítelem se pohádáte kvůli nepovedenému flirtu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Známému, který se dostane do prekérní situace, byste neměli nic namlouvat. Je to jeho vina, a pokud se s tím nesmíří, nikdo jiný za něho tahat kaštany z ohně nebude. Opatrně s velkodušností, nepřidělávejte si zbytečné starosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám