Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 28. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo chrání sazenice, chrání život

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše dnešní aktivity mohou zbrzdit náhlé zdravotní problémy. Jakmile se objeví, běžte k lékaři. Pomoc vyhledejte, dokud není pozdě. Občasná slabost postihne skoro těžkého. Nemávejte rukou ani nad drobnými potížemi.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Překvapivě snadno a docela levně koupíte věc, kterou již dlouho marně sháníte. S chutí dnes budete s každým diskutovat, významně se rozšíří kruh vašich známých. Nutno poznamenat, že váš přesvědčovací potenciál je obdivuhodný.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jistý stín vrhá na mezilidské vztahy konstelace Marsu s Lunou. Snadno se stane, že někomu nechtěně ublížíte, nebo se někoho dotkne váš nešetrný komentář. Večer vyrazíte do společnosti, máte chuť tančit a bavit se.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dostanete se do situace vyžadující vysoký stupeň sebeovládání. Pár lidí, se kterými musíte jednat, bude reagovat velice podrážděně, nebude s nimi rozumná domluva. Nepříjemnostem se vyhnete jen tehdy, zachováte-li klid.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešek nabízí možnost změnit životní styl a zbavit se některých přetrvávajících potíží. Vděčit za to budete novému, originálního přístupu. Zjištění, že máte dost sil i nápadů vám dá křídla. Nejednou překvapíte své okolí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Blížíte se k cíli, stačí poslední přesně cílený krok a přijde velké finále. Žijete-li v trvalém svazku, radí Venuše důsledně se vyhýbat pochybným známostem a flirtování. Zdá se téměř jisté, že by to k vaší škodě nedopadlo dobře.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrně se sdělením nepříjemné pravdy někomu rovnou do očí. Dejte přednost nutné diplomacii a taktu. Ani v nejmenším nemáte zapotřebí vytvořit si nového nepřítele. Bohatě stačí ti dosavadní. Jeden z nich na vás zákeřně zaútočí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opatrně zvažujte, s kým si večer zajdete na kávu nebo sklenku vína. S jistou osobou byste se k smrti nudili. Hezká, přitažlivá tvář jako záruka veselé zábavy nestačí. V práci se nepohodnete s kolegou toužícím se vyšvihnout.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Překonáte nesmělost a otevřeně si řeknete o všechno, co vám právem patří. Můžete si být jistí, že se to někomu nebude ale vůbec líbit a dá vám to neurvalým způsobem znát. Je na vás, jestli se mu postavíte čelem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

K plnění povinností přistoupíte tvůrčím způsobem a budete to znát. Přes překážky se přenesete s lehkostí budící úžas kolegů i partnera. Zamilovaní připraví na večer své lásce program, který jí nadlouho utkví v paměti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dnešek stojí za to, abyste vyvinuli v práci mimořádné úsilí a získali tak pozici, která vám už dávno patří. Můžete si být jistí, že nejvíc vás budou plácat po zádech ti největší závistivci. Nevyhýbejte se hovoru s příbuznými. Vyjasníte si staré záležitosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte před sebou pracovně náročný den. Musíte zmobilizovat síly, potíže budou vyskakovat jedna za druhou. Neobejde se to bez stresových situací a hádek. Sebemenšímu riziku se vyhýbejte při řešení finančních operací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám