Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 25. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přesnost okrádá člověka o čas

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebudete ve své kůži, snadno se na někoho zle utrhnete. Stačí málo a každého, kdo by se vám nějak protivil pořádně vypeskujete. Musíte se držet zpátky jinak vybudíte i obvykle naprosto klidné, nekonfliktní povahy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S dnešním sklonem k upovídanosti by nebylo divu, kdybyste na sebe prozradili něco, co mělo zůstat utajeno. Nesmíte spolknout návnadu nachystanou příbuznými. Něco od vás potřebují a váhají, jestli mají hovořit na rovinu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pohyb Venuše vám usnadní navazování vztahů s opačným pohlavím. Znovu se ujistěte, jestli to se svým idolem myslíte vážně. Nelze totiž zcela vyloučit, že za pár dní či týdnů, kdy už bude pozdě,  radikálně změníte názor.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neodsuzujte každého svého kritika. Řada lidí vyjádří svůj otevřený názor proto, aby vám pomohli.

Nejdůležitější je pro vás zlepšení zdravotního stavu a fyzická kondice. V žádném případě nepodceňujte ani drobné potíže.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vysmějete se někomu, kdo se bude chlubit a přehánět. Měli byste však být opatrní a držet se v určitých mezích. Potěší vás obrat ve vztazích s někým, koho jste považovali za samotářského mrzouta. Zjistíte, že jde v jádru o hodného člověka.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uspokojí vás výsledek jednání v bance nebo na úřadech. Všeho asi nedosáhnete, ale i tak to bude víc, než jste očekávali. Důležitou roli při všem, co budete dělat, bude mít vaše schopnost odpovědět na záludné otázky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jste ve formě, s přehledem budete řešit složité problémy a náročné povinnosti. Nabízí se rovněž možnost popustit uzdu fantazii a pustit se méně prošlapanými cestami. Pozor na nahodilé známosti, snadno naletíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Merkur vám předpovídá nějakou cestu. Možná hodně daleko od domova, někam do ciziny. Před obědem se ozve někdo, koho rádi uvidíte. Prokážete houževnatost v látání děr v rodinném rozpočtu. Nebudou všichni nadšení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevtipkujte na účet kolegů. Jeden určitě ztratí nervy a vyčte vám nesplnění slibu nebo úkolu. Zesílí váš pocit, že je na čase častěji a déle hovořit s potomky. Možná vás to překvapí, ale pociťují potřebu toho samého.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S novými problémy si hravě poradíte sami. Všechno by mělo jít jako po másle. Drobné rozmíšky se objeví v partnerských vztazích. Venuše doporučuje udržet emoce i jazyk na uzdě. Nejlepší odpovědí bude zakoupení lístků do kina či do divadla.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potkáte pár zajímavých lidí. Bylo by nanejvýš vhodné dbát od samého rána na dokonalé vystupování a elegantní vzhled. Nové zážitky očekávejte v oblasti milostných vztahů. Sympatická osoba hledá příležitost se s vámi seznámit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příbuzní vás požádají o pomoc, která by neměla vyžadovat mimořádné úsilí. Podobná situace se však bude v dalších dnech několikrát opakovat, a to už vám dojde trpělivost. Jestli nebude lepší hned říci ne a mít pokoj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám