Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 25. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý má právě tolik ješitnosti, kolik mu chybí rozumu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jako na bouří rozhoupané lodi si budete připadat s náladovým šéfem. Jednou vás pochválí a vzápětí vám zase něco zcela nesmyslně vytkne. Nemá smysl se s ním nějak halasně přít. Svoji chybu stejně nikdy dobrovolně nepřizná. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příznivé shody okolností využijete v zaměstnání. Prozíravě se chopíte příležitosti, nad kterou ostatní ohrnou nos. Za pár dní je bude jejich slepota mrzet. Zastaví vás soused, na kterého se v poslední době mračíte. Můžete se usmířit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozvání na společenské akce a oslavy neodmítejte, ale raději odejděte mezi prvními. Merkur s Marsem naznačují, že dojde ke konfliktu, u kterého nemusíte být. Opatrně při volbě a nákupu nové kosmetiky. Máte citlivou pleť.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nevydržíte chvíli na jednom místě. Neustále vás to bude pohánět kupředu. Nebylo by divu, kdybyste využili šéfovi nabídky a chopili se nového náročného úkolu. Sledujte partnera, potřebuje opakovaně slyšet, že je vaším smyslem života.   

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budou vám otloukat o hlavu nesplněný slib. Pokud to půjde, měli byste již od rána zpytovat svědomí, komu jste v posledních dnech něco naslibovali. K podniknutí prvních záchranářských kroků máte prakticky skoro celý dnešek.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

K prudké reakci vás vyprovokuje neochota ospalého prodavače nebo číšníka. Zbytečně vás budou kolegové a přátelé uklidňovat. Neskončíte, dokud se nevykřičíte. Pozornost vytouženého idolu upoutáte díky pomoci kamaráda.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dokončíte práci, která vám leze čím dál víc na nervy. Objeví se někdo, koho natolik upoutáte svými názory a šikovností, že vám nabídne dobré a perspektivní místo. Dbejte o svůj vzhled, potkáte někoho, kdo už nechce být sám.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dojde k události vyžadující pevné nervy. Nedostatek rozvahy by se vám krutě vymstil. Máte totiž dost síly a rozumu k zvrácení negativního vývoje pro vás důležité záležitosti. Důležité přitom je, najít si čas také na odpočinek.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepropadejte panice, pokud vám chybí peníze. Merkur vám pomůže objevit nadějný, finanční zdroj. Jsou před vámi hezké vyhlídky. Po pracovitých týdnech si konečně oddychnete a začnete si po zásluze užívat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozorně hlídejte své záležitosti, abyste někomu nenaletěli. Ne každý, kdo vás požádá o pomoc, ji skutečně potřebuje. Větší pozornost budete věnovat duchovnímu rozměru života. Ve vašem okolí dojde k překvapivým změnám.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mějte oči otevřené a pozorně naslouchejte tomu, co říkají kolegové, sousedé a příbuzní. Řada věcí se obrátí k lepšímu. Nemáte-li právě žádný vážný vztah, využijete příležitost, která vám nabídne flirt s někým, kdo za to stojí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na špatnou atmosféru v zaměstnání. Mohlo by se stát, že se s někým pohádáte. Chladnou hlavu si vyžádá krize v milostném vztahu. Potřebujete být s partnerem častěji spolu. Zkuste využít již dnešní nadějný večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám