Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 20. prosince 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtka pomeranče chutná právě tak dobře jako celý

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Průběh nadějného jednání naruší příchod konkurence nebo pletichy rivalů. Nenechte se strhnout k nepromyšlenému kroku. Stále budete mít šanci na dosažení přijatelného výsledku. Se zpožděním dostanete důležitý vzkaz.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve firmě vás moc pracovitých rukou nebude. Vaše aktivita bude mnohým kolegům trnem v oku. Připravte se na malý podraz nebo pomluvy. Nehádejte se s partnerem, který nesplní svůj slib. Záhy pochopíte, že to nebyla jeho vina.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rozdováděné děti uklidníte jenom tím způsobem, že jim nabídnete zajímavý program. Ten televizní to rozhodně nebude. Na podezřelý pohyb kolem vašeho auta nebo domu vás upozorní bdělí sousedé. Nic nepodceňte, berte je vážně.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Respektujte názory a přání dospívajících dětí. Mají svůj život a určitě jim nechcete stavět do cesty překážky. Co vám se může zdát jako nesmysl, je pro ně naprosto ideální. Nepřepínejte síly, berte ohledy na svoji kondici.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nespoléhejte příliš na veřejnou dopravu. Máte-li něco k vyřízení někde dál od domova nebo vaší firmy, jeďte raději vlastním vozem. Třeba i pomalu, ale zato bezpečně a včas. Váš miláček si něco umane a nebude s ním řeč.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nesuďte lidi jen podle vzhledu. Jistý zdánlivě nesympatický člověk udělá všechno proto, aby se vám zavděčil. Klidně jděte posedět s přáteli. Tolik času zase neztratíte a domů odejdete nabiti energií na celý zbytek dne.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příznivá náhoda vás zavede na místo, kde koupíte přesně to, co hledáte. Může jít jak o něco do domácnosti, tak šikovný malý dárek pro blízkou osobu. Neslibujte svátečná návštěvu někomu, o kom víte, že k němu nikdy půjdete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Postavení Jupiteru s Merkurem vám natolik usnadní plnění povinností, že vaše okolí nevyjde z údivu nad tím, co všechno zvládnete. Nadřízení nebo partner vás budou na rukou nosit. Vyhněte se místům, kde jedni kýchají a druzí pokašlávají.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešní kroky vám usnadní dokonalá orientace v aktuálních problémech. Po počátečním tápání bez váhání vždy vykročíte správným směrem. Navázání nové známosti těsně před Vánocemi vypadá neuvěřitelně, ale vyloučit nelze.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete-li kupovat něco drahého, neuškodí, půjdete-li s partnerem. Stát se může ledacos a určitě se nechcete doma hádat. Nespoléhejte na slova nadřízených, že dokončení jistého úkolu vám zajistí vysokou odměnu. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedávejte se dohromady s někým, kdo vás v minulosti zklamal. Lidé se jen tak nemění. Hrozba, že bude i dnes jednat sobecky a vypočítavě je více než pravděpodobná. Narazíte-li na ukrytý vánoční dárek, ovládněte zvědavost a dělejte slepé.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rodinné vztahy trápí příbuznou, která vám zavolá hned několikrát po sobě. Asi vám nezbude nic jiného, než se za ní vypravit. Žádná radost, ale hezký pocit, že jste někomu zachránili Vánoce, vás zahřeje u srdce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám