Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 2. září 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší si pomoci sám než čekat na pomoc od druhých

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nelitujte času ztraceného diskuzí s partnerem a dětmi. Pokud by se dostali do potíží, bude to i vaše vina. Dovolená a prázdniny jsou už jen vzpomínkou a všem nastává tvrdá pracovní nebo školní realita. 

Pozor při scházení ze schodů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete důslední a dokončíte všechno, co jste si včera předsevzali. Počítejte s tím, že vaše aktivita vzbudí u některých lidí podezření, že se chystáte k něčemu velkému. Konstelace Jupiteru s Merkurem vytváří prostor k vysoce návratné investici.   

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Uděláte krok, který vyvolá zájem okolí. Zřejmě tak trochu překvapíte i sami sebe, ale nemáte se čeho obávat. Více se věnujte partnerovi, chce si s vámi o něčem popovídat a neví, jak do toho. Budete-li na cestách, vracejte se za světla.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nespěchejte s podpisem důležitých dokumentů ani s drahými nákupy. Snadno uděláte chybný krok a přijdete ke škodě. Zbrklým jednáním zaviníte pár trapasů, ale žádná tragédie to nebude. Možná si tím získáte sympatie. Později se tomu zasmějete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Větší peníze vydávejte jen se souhlasem partnera. V opačném případě přijde bouřka, která se jen tak nepřežene. Planety přejí pracovitým a aktivním lidem. Popusťte uzdu fantazii a stavte si smělé cíle. Tentokráte přinejmenším částečně uspějete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Život poběží volnějším tempem, ale to vám bude vyhovovat. Prozíravě si naplánujete jen takové kroky, které nevyžadují ani fyzickou ani duševní námahu. Nezapomínejte na sport a pobyt na čerstvém vzduchu. Ideální je pohyb v přírodě.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uran slibuje, že dnes dostanete pár dobrých rad. Otázkou však je, jestli se jimi dokážete řídit. Máte sklon k jednoduchosti a podceňování lidí z okolí. O nervy vás mohou připravit poruchy technického zařízení jak doma, tak v zaměstnání.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyhýbejte se stresovým situacím a reálně hodnoťte své možnosti. Nemůžete si dovolit jednat impulsivně. Při důležitých rozhovorech dávejte pozor, abyste nikomu nic neslíbili a zachovejte si odstup od lidí nabízejících modré z nebe.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dojdete k dosti důležitému rozhodnutí nebo uděláte zajímavý objev. Luna naznačuje, že půjde o jednu ze sfér vaše soukromého života. Bude třeba změnit plány na večer. Byla by škoda nevyužít srdečného pozvání známých či příbuzných. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Příliš snadno se necháte vyvést z míry. Máte-li nějaký důležitý plán, důsledně se ho držte. Drobné překážky s nadhledem ignorujte. Rozbouřené nervy vám spolehlivě zklidní delší procházka a pozdější posezení u sklenky vína s vaší láskou.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Konečně se otevřou dveře, na které jste dosud marně klepali. Vykročíte po cestě, se kterou se pojí slova jako úspěch, expanze a rozvoj. Asi nebudete překvapní tím, kolik se k vám najednou začne hlásit známých, o kterých jste dlouho neslyšeli.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky auře Marsu zachováte jasnou hlavu v složitých situacích a hned tak někdo vás neoklame. Stejně tak nedovolíte, aby vás kdokoli zneužil. Mimořádné pochopení budete mít pro starší kolegy, sousedy a příbuzné. Budete se chovat laskavě a taktně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám