Hlavní obsah

Horoskopy na středu 9. března 2016

Novinky, sojka

Pravda ve vodě neutone a v ohni neshoří

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Velmi aktivní a nápadití budete zejména v intimním životě. Nuda v partnerském svazku vám rozhodně nehrozí. Ale budete se mít čile k světu i v zaměstnání, zvládnete dlouho odkládané úkoly a povinnosti.  Náladu vám srazí nepředvídaný výdaj.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaši rodinnou kasu nečekaně zaplní slušný příjem. Může jít o mimořádné prémie, štědrý dar nebo šťastnou výhru. Na každý pád máte o starost méně. Daleko jdoucí sympatie vám naznačí osoba z okruhu známých.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Bude třeba vrátit se k jistému ožehavému problému v partnerských vztazích. Nemusíte se bát, na vaší straně stojí přejícná Venuše. Převzetí iniciativy je na vás. Pozor na léčky, které vám chystá nevypočitatelná náhoda.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K zdárnému konci směřuje naléhavá záležitost. S vyřízením úředních jednání problémy nebudou, jen ztratíte spoustu času. Partner objeví zajímavý, ale zároveň trochu podezřelý tip na výhodnou investici nebo koupi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte šanci realizovat náročnou představu. Merkur však má podmínku. Budete se muset dát dohromady s nepříliš komunikativními příbuznými. Nepřeceňujte vliv na kolegy. Klidně vás nechají na pospas rozzlobenému šéfovi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Není důvod chodit známými cestami. Uran s Marsem přímo vybízejí k větší aktivitě a odvaze. Máte skvělou příležitost natřít to konkurenci a doběhnout nepřátele a rivaly. Budete-li opravdu chtít, dokážete divy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Okolnosti vás donutí požádat o pomoc někoho, koho nemáte zrovna v lásce. Snad se dokážete zapřít.

Ovlivněni bouřlivými okolnostmi se neudržíte a ošklivě vyčiníte neukázněné osobě z blízkého okolí. Mnoho tím ale nedosáhnete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jste sebevědomí, budete vystupovat rázně a energicky. U některých lidí to však může vyvolat dojem, že jste arogantní a sobečtí. Dávejte proto dobrý pozor na to, co komu řeknete, aby se někdo úplně zbytečně neurazil.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřibližujte se k prchlivým lidem. Přivolají na vás neštěstí. Bohužel budete mít na podobné typy smůlu. Opatrně s přijetím hodně mlhavé nabídky ke spolupráci na pochybné investici. Jupiter varuje před krachem špatně připravených plánů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

K větší aktivitě vás přinutí pocit odpovědnosti za výsledky vaší činnosti. Pomalí kolegové, nerozhodní známí a laxní sousedé vás budou přivádět k zoufalství. Mohu se přidat i nářky příbuzných, kterým se nevede, a hledají viníka někde jinde.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Respekt kolegů i rodiny si získáte razancí a nesmlouvavostí. Budete důsledně trvat na tom, aby všichni splnili, co slíbili. Neobejde se to bez zvyšování hlasu, ale na vás si nikdo nepřijde. Neuhnete ani za cenu dramatických konfliktů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Při řešení pracovních úkolů narazíte na problém, který se nadřízení dlouho pokoušeli utajit nebo všelijak zlehčovat. Přitahovat vás začne známý obestřený malým tajemstvím. Pokusíte se přijít na to, co je a co není pravda na jeho špatné pověsti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám