Hlavní obsah

Horoskopy na středu 8. listopadu 2017

Novinky, sojka

Opravdovým zdrojem poznání je omyl

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Inteligentně a nenápadně vyřadíte ze hry otravnou a nebezpečnou konkurenci. Nadřízení by to měli patřičně ocenit. Pokud ne, rychle se začněte rozhlížet po jiném zaměstnání. Zavolá známý, který vás chce požádat o pomoc.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neodmítejte pozvání na kávu či sklenku vína. Přijdou za vámi kolegové, možná i šéf. Při neformálním hovoru toho vyřešíte víc, než na dlouhých poradách. S ohledem na chystané změny ve firmě nesmíte nic podcenit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Několik nápaditých kroků, natruc nadřízeným, vám zajistí autoritu u kolegů. Se zajímavým nápadem na večer přijde partner. Spousta legrace za levný peníz, to nemůžete odmítnout. Najdete viníka jednoho starého neúspěchu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Návrh, který dostanete, stojí za úvahu. Pravdou je, že jeho přijetím na sebe vezmete dosti náročné závazky. Není úplně jisté, že je bezchybně zvládnete. Finanční odměna by vám měla vaši odvahu a rozhodnost bohatě vynahradit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ať již uděláte jakékoli rozhodnutí, zakažte si o něm pochybovat. Důležité je věřit, že jednáte správně. Neexistují důvody si myslet, že děláte něco špatně.  Ozve se vám osoba opačného pohlaví, která by s vámi ráda strávila večer.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nenechávejte bez povšimnutí příležitost výhodně něco prodat či koupit. Druhou šanci už nemusíte dostat. Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří by neotáleli.  Aura Jupiteru vám nabízí nemalý zisk na úkor nespokojených kolegů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na místě je zvýšená aktivita. Její konstruktivní výsledky vás plně uspokojí. Nesmíte však zapomínat na odpočinek. Večer si nechte volný pro rodinu a koníčky. Jenom tak zůstanete v pohodě a budete rozumně hospodařit se silami.

ŠTÍR ( 24.10.- 22.11.)

Dusno v práci způsobí zjištění, že pár úkolů mělo být dokončeno už včera. Bránili byste a omlouvali naprosto zbytečně. Vinu za vzniklé nedostatky si nadřízení nikdy nepřipustí.  Rozumnější bude mlčet a někde se ztratit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Snadno se necháte vyprovokovat k hádce, ve které o nic nepůjde.  Držte nervy na uzdě a vyhněte se  vypjatým situacím. Nic nepodepisujte bez zralého uvážení a konzultace s odborníky. Postavení Uranu s Jupiterem věští malér.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Velké ambice a nereálné plány se mohou stát vážnou příčinou vaší špatné nálady. Měli byste rozumně uvážit, na co máte a na co vám stačí síly. Mars obrátí vaši pozornost k oblastem, které, ke své škodě, opomíjíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepodceňujte ani zdánlivě jasný text různých dohod, záručních listů a smluv. Při pečlivějším pohledu zjistíte, že se v něm skrývají podivnosti. Neztrácejte naději, pokud jde o věci, které se nevyvedly podle vašich představ.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na první pohled ztracenou šance vám pomůže vrátit Merkur. Na vás je jednat racionálně a hlavně rychle. Další vývoj situace záleží na tom, jak rychle dokážete navázat nové společenské kontakty. Zdá se, že je nedoceňujete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám