Hlavní obsah

Horoskopy na středu 8. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neštěstí spočívá v hledání zisku a zkáza spočívá v důvěře zlým lidem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dobrou náladu vám zajistí výsledek dlouho se táhnoucího jednání s úřady. Rázem vám odpadne spousta starostí a můžete se soustředit na řešení osobních problémů. První kroky v tomto směru vzbudí obdiv okolí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zlepší se vaše vztahy s novými sousedy, najdete body, ve kterých se naprosto shodnete. Partner a děti se té proměně nestačí divit. Opatrně se sklonem k soutěživosti. Vaše ochota riskovat by mohla dosáhnout nebezpečného rozměru.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Setkání s bývalým kolegou berte jako příležitost dozvědět se spoustu novinek o staré firmě. Nelze však zcela vyloučit, že se vám nezasteskne po starých zlatých časech. Co bylo, to bylo, raději se soustřeďte na současnost.   

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Poněkud vedle budete z rozhodnutí nadřízených, kteří vám ještě včera říkali a slibovali něco jiného. Berte realitu takovou, jaká je. S tím nic nenaděláte. Pokud nechcete ztratit místo, musíte se disciplinovaně zařadit a nevybočovat. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaší pozornosti neunikne podivné chování jindy pomalého a ke všemu lhostejnému kolegovi. Vybudí to vaši zvědavost, a tak brzy odhalíte, že hledá jednoduchou postranní cestičku k rychlejší kariéře. Nic mu ale neusnadníte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kvůli menšímu nedorozumění se pohádáte se svojí láskou. Měli byste to rychle napravit, v opačném případě Venuše varuje, že už se nikdy neshodnete. Bydlíte-li v podnájmu, čeká vás strastiplné dohadování o výši činže.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaši finanční situaci výrazně vylepší podpis důležité obchodní transakce. Rázem můžete začít přemýšlet o koupi nového domu či chalupy nebo další velké investici. Drobných zdravotních potíží se jen babskými recepty nezbavíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konstelace Merkuru s Neptunem vám nabídne příležitost uspět ve snaze získat atraktivní pracovní místo. Měli byste toho využít k ráznému kroku, který jediný zajistí vyšší životní úroveň celé vaší rodině. Není čas váhat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud při nákupech v obchodním centru potkáte někoho známého, pořádně se vám to v konečném součtu prodraží. Ztratíte všechny zábrany a opakovaně budete bez jakýchkoli zábran bezhlavě sahat hluboko do peněženky. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rozruší vás i nepatrná hádka se staršími potomky. Zkuste na ni zapomenout, zbytečně byste jí přisuzovali velký význam, což by vám značně ztížilo nalezení cesty k usmíření. Když si spolu večer sednete, rychle se domluvíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

O nervy vás málem připraví marné hledání důležitého dokumentu. Pokud vydržíte, určitě ho najdete. Možná kvůli tomu odložíte důležitou schůzku, ale nemusíte se ničeho bát, všechno potřebné dojednáte později.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyplatí se vám dorazit na domluvené pracovní a jiné schůzky s určitým předstihem. Druhá strana bude spokojena, že nemusí čekat a podvědomě vám v nejedné věci vyjde vstříc. Nekritizujte partnera kvůli prkotinám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám